12500 TL Sistem Toplama

İkinci el düşünürseniz benim bilgisayarımı vereyim istediğin oyunu test eder kaç fps aldığını gösteririm.

@Pantheon o kasa stoklarda yok maalesef. Stok durumu için sorunsuz yazmasına rağmen, kasayı ana sayfada aratıp üzerine gelince, tedarik sürecinde olduğu yazıyor. Alternatif seçeneklere yönelmek iyi olur. Mesela Kraken alınacaksa, S340 Elite alınabilir. Güzel bir kombinasyon.

(O sitede eğer bir ürün stokta varsa, "Sepete Ekle" butonu bulunuyor ilgili ürünün sayfasında.)

Palit GeForce® GTX1080TI JetStream 11GB 352Bit GDDR5X GTX1080 Tİ Ekran Kartı (NEB108T015LC-1020J) - Bilgisayar Bileşenleri

Bu kartın fiyatı daha da uygun.

Son düzenleme:
Gigabyte Z370 Ultra Gaming anakartını önermiyorum. O bütçede MSI Krait Gaming tavsiyem.

Bence Ultra Gaming'in hiçbir eksik yanı yok, neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyiz? Ben biraz baktım ses kodeklerine kadar özellikleri aynı, 45TL pahalı biraz fazla RGB'li sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…