12500 TL'ye 14" dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
12500

markusice

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 14 inç boyutunda daha "normal" görünen ama oyun açmak istediğimde de beni üzmeyecek bir cihaz arıyorum. Türkiye'de hiç bulamadım, eğer bildiğiniz modeller varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.
Örnek modeller:

Acer Swift X

MdS7S42bg3hZANBPJJDFfS.jpg

Clevo NV41ME

CLEVO-NV41MB-INTEL-CORE-11-GEN-TIGER-LAKE-NVIDIA-GTX-1650-Ti-THUNDERBOLT-4-2_1280x1280.jpg

Asus Rog Zephyrus G14 biraz agresif görünse de var. 16 inç olur derseniz HP Victus serisi çok hoş.
Evet hocam işte ben öğrenciyim, okullar açıldıktan sonra günde belki 1-2 saat belki hiç oynamayacağım. Daha çok yazı yazıp ödev yapmak için kullanacağım, atıyorum kafeye götüreceğim, şarj edip okula götüreceğim ya da video konferansa katılacağım. Bu tarzda cihazlar "I'M A GAMER" diye bağırıyor, pil ömürleri çok zayıf kalıyor hatta bu rog cihazı ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama aletin webcam'i yok ilginç bir şekilde. Acer swift X'te 3050ti var ama dışarıdan asla "I'M A GAMER" diye bağırmıyor. Fakat Acer'ın internet sitesinde cihaz görünse de Türkiye'de henüz satılmıyor ve ne zaman geleceğini ya da gelecek mi onu bile bilmiyorlar. Keşke üreticiler daha çok acer gibi sade cihazlara yönelseler. Metal, sade, resmen windowslu macbook pro gibi duruyor alet.
Teşekkürler hocam, ROG cihazlara gidip yakından bakacağım, belki görünce daha çok ısınırım cihaza.
Omen'lere de bakmaya gideceğim, biraz büyükler ama nispeten sade duruyorlar
@markusice Hocam Acer Swift X ekranı kaç Hz acaba bir bilginiz var mıdır?
Hocam 60hz ekranı var, cihaz ben oyuncu bilgisayarıyım demiyor asla. Sadece o kısmı da iyi bir şekilde yapabilecek bir güce sahip. Great Mid-High End Portable Laptop for Software Development and Light-Midweight Gaming amazon yorumlarına da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı