- Makaleler
- 2
Samsung tablet tavsiye ediyorum. Arayüzü falan hoşuma gidiyor hem hafızası geniş. Forma Horizon indireceksin.
Samsung'un giriş seviye tabletleri yavaş yani iPad daha iyi olur S6 Lite çok kasıyor.
Samsung tablet tavsiye ediyorum. Arayüzü falan hoşuma gidiyor hem hafızası geniş. Forma Horizon indireceksin.
Forza Horizon ağırlıklı olarak oynanacak ama bu konuyu seneye açmak daha mantıklı geldi. Kur duzelirse RTX'li laptop falan alabilirim.
Şu anda tecrübe ederek mi öğrensin, yoksa söylesem mi diye karar vermeye çalışıyordumKur düzelirse mi? Acemi.
Seneye iyi bir lise kazanırsam toplamı 12.500'ü geçmeyen telefon (kesinlikle olacak), bilgisayar, tablet (ama klavye ile kullanılacak yani iyi bir tablet alıp bir bilgisayar yerine kullanabilirim), konsol. Bu istediklerimden elimde sadece tablet var o da derse girmek için, ederi 1300 lira. Onu satıp telefon + bilgisayar, telefon + klavyeli tablet, telefon + bilgisayar + konsol, telefon + tablet + konsol komboları yapıp bana yazabilirsiniz.
Tercihlerim:
- Telefon: Samsung Galaxy a52.
- Tablet: Samsung Galaxy Tab S7, S7+
- Konsol: Xbox Series S
- Bilgisayar: GTX1660 Ti bulunduran olursa iyi olur. Ağırlıklı olarak Forza Horizon 4 oynanacaktır.
Not: Bu arada bilgisayarı dizüstü olarak tercih ediyorum, yargılamayın.
Tercihlerinin için şimdiden teşekkürler.
Her ürün için ayrı ayrı bütçe belirleyip ihtiyaçlarınızı belirtirseniz daha sağlıklı öneriler yapabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.