1250TL PSU önerisi

@Sir Benjamin @RPM NZXT C Series 650W Power Supply Review
Sanırım bu ürünün inceleme linki. Ben pek anlamıyorum yorumlarsanız çok mutlu olurum
Bu C Gold serisinden bir inceleme, biz C Bronze'dan arıyoruz.

@Sir Benjamin, @RPM; Bronze serinin C650 ve C750 modellerine ait şunları bulabildim. Galiba seri CWT üretimi (yanilıyor olabilirim ama biraz Pylon'u andırıyor) bulk kapasitör ve fan seçimi bu seviye için hoş, genel görünüm olarak sanki iyi duruyor. C550 için bir şey denilebilir mi? O pek belli değil, ama kırpma yapmamışlarsa fiyatına göre uygun olur gibi;

650W'lık model Pylon'ın 650W'lık modeline çok benziyor, buradan hem CWT üretimi olduğunu hatta CSB-A platformuna ait olduğunu bile anlayabiliriz. C750'nin incelemesinde de yazıyor gerçi.

1674923317236.png
NZXT-C650-BRONZE-21.jpg

Soldaki Pylon, sağdaki C Bronze; oldukça benzer. Hatta bulk cap üreticileri hatta ve hatta kapasitörün serisi bile aynı, Nippon Chemi Con ve KMW serisi :) sadece Pylon'daki kapasitörün uF değeri daha fazla.

İncelemeden çıkarabildiğim bunun harici tek şey 12V kanalının açılış gerilimi yüksekmiş, 12.3V'tan açılış yapıyor.

Bence bu arkadaşı Pylon seviyesinde değerlendirebiliriz, platformları zaten aynı. Primer ve sekonder kapasitör kaliteleri de benzer.

Bu C Gold serisinden bir inceleme, biz C Bronze'dan arıyoruz.

650W'lık model Pylon'ın 650W'lık modeline çok benziyor, buradan hem cwt üretimi olduğunu hatta csb-a platformuna ait olduğunu bile anlayabiliriz. C750'nin incelemesinde de yazıyor gerçi.

Eki Görüntüle 1648444
NZXT-C650-BRONZE-21.jpg

Soldaki Pylon, sağdaki C Bronze; oldukça benzer. Hatta bulk cap üreticileri hatta ve hatta kapasitörün serisi bile aynı, nippon chemi con ve kmw serisi :) sadece Pylon'daki kapasitörün uf değeri daha fazla.

İncelemeden çıkarabildiğim bunun harici tek şey 12v kanalının açılış gerilimi yüksekmiş, 12.3V'tan açılış yapıyor.

Bence bu arkadaşı Pylon seviyesinde değerlendirebiliriz, platformları zaten aynı. Primer ve sekonder kapasitör kaliteleri de benzer.

Pazartesi günü İtopya'dan almaya gideceğim hocam NZXT'nin 550W modelini. Modüler olması sanırım kabloların daha düzenli olmasını sağlıyormuş bu olay benim işime geliyor kasam küçük hem. Size de son defa sorayım.
Deepcool mu?
XPG Pylon mu?
NZXT mi?

Deepcool PSU'nun detaylarini bulamadim o yuzden yoeum yok.

C Bronze ve Pylon dedigimiz gibi ayni platform ve benzer kalite sunuyor, detayli performans testi cikmadigi surece ikisini de yakin kabul edecegim. Bu da demek oluyor ki, isinize geleni alin gecin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı