- Makaleler
- 10
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- -Red Devil RX 6600 XT
-R5 3600 (4.4GHz 1.225v)
-TUF B550M-E Wi-Fi
-Ballistix 2x8 3200C16
-A2000 500GB
-Gammaxx L240 V2 RGB
-MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2
TUF VG249Q1R 165Hz 1ms
K55 Pro XT
Basilisk V2
BlackShark V2 X
Bu C Gold serisinden bir inceleme, biz C Bronze'dan arıyoruz.@Sir Benjamin @RPM NZXT C Series 650W Power Supply Review
Sanırım bu ürünün inceleme linki. Ben pek anlamıyorum yorumlarsanız çok mutlu olurum
650W'lık model Pylon'ın 650W'lık modeline çok benziyor, buradan hem CWT üretimi olduğunu hatta CSB-A platformuna ait olduğunu bile anlayabiliriz. C750'nin incelemesinde de yazıyor gerçi.@Sir Benjamin, @RPM; Bronze serinin C650 ve C750 modellerine ait şunları bulabildim. Galiba seri CWT üretimi (yanilıyor olabilirim ama biraz Pylon'u andırıyor) bulk kapasitör ve fan seçimi bu seviye için hoş, genel görünüm olarak sanki iyi duruyor. C550 için bir şey denilebilir mi? O pek belli değil, ama kırpma yapmamışlarsa fiyatına göre uygun olur gibi;
![]()
Review NZXT C650 Bronze
Hacia ya tiempo que no analizábamos productos de NZXT, y esta vez os ofrecemos la review de una interesante del fabricante californiano: el modelo NZXT C650www.razorman.net
![]()
NZXT C750 Bronze Review en Español (Análisis completo)
Análisis técnico de la NZXT C750 Bronze, fuente 80 Plus Bronze, configuración semi-modular con cables planos y 5 años de garantíawww.profesionalreview.com

Soldaki Pylon, sağdaki C Bronze; oldukça benzer. Hatta bulk cap üreticileri hatta ve hatta kapasitörün serisi bile aynı, Nippon Chemi Con ve KMW serisi
İncelemeden çıkarabildiğim bunun harici tek şey 12V kanalının açılış gerilimi yüksekmiş, 12.3V'tan açılış yapıyor.
Bence bu arkadaşı Pylon seviyesinde değerlendirebiliriz, platformları zaten aynı. Primer ve sekonder kapasitör kaliteleri de benzer.