125CC başlangıç için Drift L vs TVS Raider 125

Hocam 250nk hakkında ne düşünüyorsunuz bir de başlangıç motoru olur mu?

Hocam neden 125, neden 50 değil? 50 ile ilk önce hakimiyetinizi arttırın, daha sonra 125 CC bir motora geçiş yapın. Daha önce hiç motor veya araba kullanmadığınızı söylemişsiniz zaten.

Hocam ben genel olarak tasarıma önem veren bir insanım. 50CC'lerin hepsi tasarım olarak çok kötü gelmekte. Ayrıca ne kadar hız yapmayacak olsam bile 50'nin güçsüzlüğünü istemedim. 125CC'yi o yüzden istedim. Bir süre sonra motora alışınca keşke 50CC almasaydım diyeceğim. O yüzden bir kere alıp düzgünce kullanıp gittiği yere kadar kullanmak istiyorum. Elimdeki satıp sonra yeni modele falan geçme işleri ile uğraşmak istemedim.

Hocam 250nk hakkında ne düşünüyorsunuz bir de başlangıç motoru olur mu?
Başlangıcı geç bana göre alınmaması gereken bir motor hocam bir motorun sıfırı 200k iken 2. elini 100 den vermeye çalışan insanlar var ise o motor alınmaz. Kroniklerini geçiyorum söylemeye gerek yok bu arada bende 250sr var şuanda aynı bloğa sahip ve motorun egzantiriğinden 15k km de ses gelmeye başladı,bobin buji arıza verdi marş alırken zorlanıyor ve bunlar garantiye girmiyor normal olarak. Ben motoru alırım sonuna kadar kullanırım satmam diyorsan alabilirsin ama ilerde satarım diyorsan alma satamassın. Parçası hemen hemen artık bulunuyor çoğu yerde ama sorunu bu değil 250lik sınıfın cflerde direk motorları iyi değil parça kaliteleri iyi değil.

Hocam eğer 125 CC motordan tedirgin iseniz ve bütçeyi düşük tutmak isterseniz 50CC CG veya onun tarzında motorlardan başlayın hem hafif hem de şık motorlardır ayrı olarak Drift L ve TVS biraz ağır motorlardır ornek olarak Drift L yaklaşık 130kg CG ise Max 80 kilo civarı 125CC de karar kıldıysanız TVS öneririm.

Hocam benim en çok korktuğum şey bu ABS, yeni yeni araştırmaya başladım fakat bu ABS önemliymiş. O yüzden bu postu açtım bir nevi belki bu bütçeye daha iyi bir model çıkabilir diye. Ayrıca 3-4 aya satmak gibi bir planım yok. Aldığım zaman gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum.

Tabiiki de tartışmasız TVS Raider 125.

Yahu CG'nin bisikletten tek farkı hız bisiklet süren bile sürer.

Yağmurlu havalarda ABS çok önemlidir motoru kaydırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…