Uzun zamandır motosiklet almayı planlıyorum hangi motosiklete dönüp bakarsam sürekli kötüleyen bir tayfa var. Ne alacağımı şaşırdım bütçem düşük tavsiyelerinizi bekliyorum.
Uzun zamandır motosiklet almayı planlıyorum hangi motosiklete dönüp bakarsam sürekli kötüleyen bir tayfa var. Ne alacağımı şaşırdım bütçem düşük tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ns 125 de Raider de kullandım, ns ile Raider'in büyük farkı ABS ile güç ve hız. Ns alt devirleri çok boş, üst devirlerde güç var ama son hız 105-106.Raider hem torklu, hem eco modu otomatik marşı ve kırmızıda istop edip geri çalışması çok başarılı. Eco modda erken kesiciye giriyor bu sayede sürekli dip gazda motor son devri çevirmiyor. Son hız 130'a yaklaşık. Uzun yol yaptık, yağ 5000 km civarı kullanılmış haliyle, 100-110 ve ısındığında devri kendi düşürerek korumaya dahi alıyor. Yaklaşık 40 km yolu 110 sabit gitti, sonra hızı 85'lere çekti. Bu tarz güzel özellikleri var bizdeki 10 binde. Ns 1500'lerde şu an rodajı da bizim yanımızda yapıldı. Ön ABS gerçekten benim çok hoşuma gitti, ama arka fren fiyasko olmuş. 106'yı geçmeyen ve alt devirleri inanılmaz torksuz bir alet. Yokuşları iki kişi 30 ile çıktık, Raider o yokuşu 50-60 civarı çıkardı diye tahmin ediyorum.