125CC başlangıç motoru tavsiyesi

Parça konusunda nasıl servis vb?

Biz kaza durumu yaşadığımızda aradığımız parçayı bulduk bulmasına da alamayacağımız kadar tuzlu.(far için 6000 lira istiyorlar) Servislik bir durum yaşanmadı onun dışında, o yüzden tam hakim değilim. yağ koyduk gitti. Raider alırsan asla ama asla orijinal lastik ile binme. Rodajı bile bekleme, en yakın zamanda değiştir.

2.el düşünmüyor musun?

Olabilir.

Biz kaza durumu yaşadığımızda aradığımız parçayı bulduk bulmasına da alamayacağımız kadar tuzlu.(far için 6000 lira istiyorlar) servislik bir durum yaşanmadı onun dışında, o yüzden tam hakim değilim. Yağ koyduk gitti. Raider alırsan asla ama asla orijinal lastik ile binme. Rodajı bile bekleme, en yakın zamanda değiştir.

Hangi lastiği önerirsin?

Olabilir.

Hangi lastiği önerirsin?

Ben kendi motorumda 13.000 kmdir anlas kullanıyordum, değiştirdim yine anlas aldım, emsallerine göre yeterli. Ama param olsa Pirelli tercih ederdim ama şu an Raider'in ön lastiğini buldum ama arkayı bulamadım. Bütçeniz yeterliyse arkayı bir tık da orijinale göre büyütedebilirsiniz, Pirelli alın. Şu an stokta Pirelli'de Drift L'ye takılan 130 ebat var yani 20 ebat daha büyütmek olur, bunu düşünebilirsiniz duruma göre ama hiç uğraşmayayayım derseniz anlas set alın. Ama Pirelli 130 ebatı alırsanız gerçekten şiir gibi tutar yolu :)
Anlas set;
Pirelli ön;
Pirelli arka (20 ebat daha büyük)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı