125CC cub motor önerisi

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar 15 yaşındayım 16'sında motosiklet ehliyeti alacağım almadan önce ilk motoru alacağız. Sanirim normalde 2. el Drift L istiyordum fakat babam büyük motor istemiyor. 125CC cup motor öneriniz var mı, 50 CC motorlar yokuş cikamiyor diyorlar o yüzden biraz güçlü motor istiyorum. Bütçe mümkünse 70 bini geçmesin (2.el de olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam bu fiyata cub ureticilerinin kalitesi asagi yukari hep ayni ama en cok gordugum sfc snappy modelleri oluyor.

Ne kadar tutuyor değişimler hocam?

Değişimler genelde 50 CC motorları 80, 110 yapmak için oluyor. Hazır kitleri oluyor ve bayiler 5-6 bin TL fark ile yükseltme işlemini yapıp size teslim ediyorlar.

Hocam karburator ve disli ile silindir hacmi nasıl artiyor?

Sadece o ikisi değil, blok ve piston gibi şeyler de değişiyor.

Yuki nasıl hocam? Beğendim onu.

Klasik dandik Çin malı cub motosiklet hocam. Diğer alternatifler ile disk fren, yakıt tüketimi gibi özellikleri karşılaştırıp daha iyi olanı almanız mantıklı olacaktır.

Değişimler genelde 50 CC motorları 80, 110 yapmak için oluyor. Hazır kitleri oluyor ve bayiler 5-6 bin TL fark ile yükseltme işlemini yapıp size teslim ediyorlar.

Sadece o ikisi değil, blok ve piston gibi şeyler de değişiyor.

Klasik dandik Çin malı cub motosiklet hocam. Diğer alternatifler ile disk fren, yakıt tüketimi gibi özellikleri karşılaştırıp daha iyi olanı almanız mantıklı olacaktır.

Tamam hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı