125CC motor için kask tavsiyesi

• Konuyu başlatan 1reNN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 707
Yani illaki bütçe arttıkça kalite farkı da ortaya çıkıyor da şimdilik ayırabileceğin 10binlik bütçen varsa yarısına hjc C10 diğer yarısına da mont bak derim eğer montun yoksa.

Güvenilir yerler olarak da motoruma motospartan motomax ve mototaş'a bakabilirsin şimdilik aklıma gelen yerler buralar.

Hocam hjc C10 kaskını pek beğenemedim goruntu olarak baska secenegim var midir koruyucu olarak iyi olabilir ama pek hosuma gitmedi durusu MT markasini önerir misiniz guzel duruyor kask olarak bir de mont hakkimda bir bilgim yok ne onerirsiniz?

Hocam hjc C10 kaskını pek beğenemedim goruntu olarak baska secenegim var midir koruyucu olarak iyi olabilir ama pek hosuma gitmedi durusu MT markasini önerir misiniz guzel duruyor kask olarak bir de mont hakkimda bir bilgim yok ne onerirsiniz?

MT helmets markasından çevremde kullanan yok o yüzden fikrim yok ama alternatif olarak Scorpion'a bakabilirsin biraz daha sert hatlı bir kask muhtemelen beğenirsin. Mont fiyatlarına da bayadır bakmıyorum hocam bir ara bakıp önerdiğim olursa atarım.

3 kaskım var, hjc C10 / MT revenge 1 / nexx wed 3. Nex ile diğer 2'si arasında fiyat farkı çok o yüzden aynı klasmana koymuyorum fakat. Hjc ile MT kıyaslamam gerekirse hem rahatlık hem de rüzgar sesi olarak hjc çok daha başarılı. MT'nin görüntüsü daha güzel orası ayrı bir konu.

MT helmets markasından çevremde kullanan yok o yüzden fikrim yok ama alternatif olarak Scorpion'a bakabilirsin biraz daha sert hatlı bir kask muhtemelen beğenirsin. Mont fiyatlarına da bayağıdır bakmıyorum hocam bir ara bakıp önerdiğim olursa atarım.

Peki hocam teşekkür ederim bilgileriniz için.

3 kaskım var, hjc C10 / MT revenge 1 / nexx wed 3. nex ile diğer 2'si arasında fiyat farkı çok o yüzden aynı klasmana koymuyorum fakat. Hjc ile MT kıyaslamam gerekirse hem rahatlık hem de rüzgar sesi olarak hjc çok daha başarılı. MT'nin görüntüsü daha güzel orası ayrı bir konu.

Hjc C10 kask modelini de pek beğenemedim hocam MT bakıyorum. MT revenge modeli nasıl rüzgar konusunda önerir misiniz?

Peki hocam teşekkür ederim bilgileriniz için.

Hjc C10 kask modelini de pek beğenemedim hocam MT bakıyorum. MT revenge modeli nasıl rüzgar konusunda önerir misiniz?

Rüzgar konusunda çok kötü diyemem çok iyi de diyemem. Dediğim gibi hjc ile kıyasladığımda rüzgar konusunda geride kalıyor.

Rüzgar konusunda çok kötü diyemem çok iyi de diyemem. Dediğim gibi hjc ile kıyasladığımda rüzgar konusunda geride kalıyor.

Hocam son bir sorum olacakdı hjc C10 almazsam sizce ne almalıyım bütcemi biraz çoğalltım 5-10 bin arası şu an görünüşde önemli benim için.

Hocam son bir sorum olacakdı hjc C10 almazsam sizce ne almalıyım bütcemi biraz çoğalltım 5-10 bin arası şu an görünüşde önemli benim için.

Scorpion Exo 520 olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı