125CC motor önerisi

askerim25

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 125CC motor alacağım. Ne önerirsiniz? Parçası uygun ve bulunması kolay hızlı ve görünüşlü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bir motor önerin iyi hızlı kaliteli ve parçası çok pahalı olmasin.

Kral çoğu 125CC'nin parça sıkıntısı var driftin yok ama oda kronikli Raider Benelli NS125 bakabilirsin yine parça fiyatlarını bilmiyorum bende Raider var çok pahalı değil ama parça sıkıntısı bazı yerlerde var.

Benelli 125s düşünüyorum ama işte parça sikintisi veya hızı iyi mi ha bir de kroniği var mı?

Yamaha XSR125. Parça sıkıntısı yok ama parçalar 1 tık pahalı olabilir. Hem güzel görünüyor, hem sorunsuz.

Görünüşü hoş değil ya yaşlı işi gibi dediğim gibi hızlı ve parkasi ucuz olsun ha bir de kroniği az olsun

Görünüşü hoş değil ya yaşlı işi gibi
Öncelikle renkler ve zevkler tartışılmaz. Herkesin zevkine saygı duyuyorum.

Ancak;
Çağımızın en çok tercih edilen tarzlarından biri neo classic. Honda Cb250r, cb650r, cb1000r, Ducati scrambler 1100, Yamaha xsr125, xsr700, Bmw R12 nine t, Triumph speed 400, Çinlilerde Cf moto 250clx, 700clx, voge 525 acx, 500ac ve daha aklıma gelmeyen bir çok modern motor bu tarzda veya buna çok yakın tarzda. Genel olarak scrambler olarak da geçiyor. Yani yaşlı işinden çok şu anda bu tarzı gençler daha çok tercih ediyor.

Tarzı bir kenara bırakırsak,
Sürüş becerilerinizi geliştirmeden en hızlısına ulaşmaya çalışmayın. En yavaş 125cc'nin ulaşabildiği hızlar ölümcüldür.

125CC dusünuyorum cunku 125CC ehliyet aldim

Hero Dash 125 al bak keyfine

Daha cok vitesli dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…