Kral çoğu 125CC'nin parça sıkıntısı var driftin yok ama oda kronikli Raider Benelli NS125 bakabilirsin yine parça fiyatlarını bilmiyorum bende Raider var çok pahalı değil ama parça sıkıntısı bazı yerlerde var.
Kral çoğu 125CC'nin parça sıkıntısı var driftin yok ama oda kronikli Raider Benelli NS125 bakabilirsin yine parça fiyatlarını bilmiyorum bende Raider var çok pahalı değil ama parça sıkıntısı bazı yerlerde var.
Öncelikle renkler ve zevkler tartışılmaz. Herkesin zevkine saygı duyuyorum.
Ancak;
Çağımızın en çok tercih edilen tarzlarından biri neo classic. Honda Cb250r, cb650r, cb1000r, Ducati scrambler 1100, Yamaha xsr125, xsr700, Bmw R12 nine t, Triumph speed 400, Çinlilerde Cf moto 250clx, 700clx, voge 525 acx, 500ac ve daha aklıma gelmeyen bir çok modern motor bu tarzda veya buna çok yakın tarzda. Genel olarak scrambler olarak da geçiyor. Yani yaşlı işinden çok şu anda bu tarzı gençler daha çok tercih ediyor.
Tarzı bir kenara bırakırsak,
Sürüş becerilerinizi geliştirmeden en hızlısına ulaşmaya çalışmayın. En yavaş 125cc'nin ulaşabildiği hızlar ölümcüldür.
Öncelikle renkler ve zevkler tartışılmaz. Herkesin zevkine saygı duyuyorum.
Ancak;
Çağımızın en çok tercih edilen tarzlarından biri Neo classic. Honda CB250R, CB650r, CB1000r, Ducati Scrambler 1100, Yamaha XSR125, XSR700, BMW R12 nine T, Triumph Speed 400, Çinlilerde CFMOTO 250clx, 700clx, voge 525 acx, 500AC ve daha aklıma gelmeyen birçok modern motor bu tarzda veya buna çok yakın tarzda. Genel olarak Scrambler olarak da geçiyor. Yani yaşlı işinden çok şu anda bu tarzı gençler daha çok tercih ediyor.
Tarzı bir kenara bırakırsak,
Sürüş becerilerinizi geliştirmeden en hızlısına ulaşmaya çalışmayın. En yavaş 125CC'nin ulaşabildiği hızlar ölümcüldür.