125CC motosiklet önerileri

Jet motor

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi 125CC motosiklet alacağım ama ne alacagım konusunda bir fikrim yok bütçem 100k gibi bir şey 18. Yaşıma geldiğimde yükselteceğim o yüzden 2. Eli satışı kolay olacak bir türden arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi 125CC motosiklet alacağım ama ne alacagım konusunda bir fikrim yok bütçem 100k gibi bir şey 18. yaşıma geldiğimde yükselteceğim o yüzden 2. eli satışı kolay olacak bir türden arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Drift L veya TVS Raider Benelli 125S NK125 Pulsar 125

Bende Drift L'nin satılacağını sanmıyorum kroniki cok fazla onun disinda TVS satilirki bilemiyorum satilacagindqn emin misiniz?
Hiç biri satılmıyor. 10kda olan motoru 90a aldıysan anca 50-60a vereceksinki satılsın

Drift L alacaksan 109 105 kesici görürsün. TVS Raider Benelli daha iyi.
Raider ve benelli 140-150 görüyor da bizim mi haberimi yok

Herkese merhaba, öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi 125CC motosiklet alacağım ama ne alacagım konusunda bir fikrim yok bütçem 100k gibi bir şey 18. Yaşıma geldiğimde yükselteceğim o yüzden 2. Eli satışı kolay olacak bir türden arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Drift L veya TVS Raider al geç.

Son düzenleme:
Bende Drift L'nin satılacağını sanmıyorum kroniki cok fazla onun disinda TVS satilirki bilemiyorum satilacagindqn emin misiniz?
TVS satılma ihtimali daha yüksek.
Hiç biri satılmıyor. 10kda olan motoru 90a aldıysan anca 50-60a vereceksinki satılsın

Raider ve benelli 140-150 görüyor da bizim mi haberimi yok

Drift L veya TVS Raider al geç.
En azından daha yüksek basıyor mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı