Arkadaşlar tuş sesinin az olması çok önemli. Bunu vurgulamak istiyorum. Tuş sesi olabildiğince az olsun. İlk 80TL olan bütçemi 125’e kadar çıkarttım. Aklımda şu modeller var;
Logitech G103
Logitech G105
A4 Tech Bloody B120
Devastator 2 (indirimli)
Bunlar arasından en az seslisi hangisidir? Başka önerilere de açığım. Klavye konusu açmaktan sıkıldım gerçekten arkadaşlar. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
İlk 3'ünü kullandım. Bana en sessizi Bloody B120 gibi geldi. Ama Logitech olanların basış hissi daha tok gibiydi. Bana göre aralarında pek bir fark yoktur diye düşünüyorum. Bence Devastator 2 alabilirsin.
Sessiz bir ortamda baş ağrıtır mı devastator 2? Genelde sessiz ortamda okuduğum bölüm gereği kod yazma çalışmaları yapıyorum. Şu an kullandığım mekanik sesli Tigoes K9 klavye aşırı derece de baş ağrıtıyor. O nedenle sessiz istiyorum.
Sessiz bir ortamda baş ağrıtır mı devastator 2? Genelde sessiz ortamda okuduğum bölüm gereği kod yazma çalışmaları yapıyorum. Şu an kullandığım mekanik sesli Tigoes K9 klavye aşırı derece de baş ağrıtıyor. O nedenle sessiz istiyorum.
Çok arada kaldım. G105 sadeleği hoşuma gidiyor. Devastator 2 kaba görünüyor sanki. Size şöyle bir soru sorayım. Neden devastator 2 ? Diğerlerinden ne gibi artısı var?
Daktilo gibi klavye gerçekten. Çok hoşuma gidiyor muadillerine göre ama yan odada uyumaya çalışan bir arkadaşınız varsa kullanmak hiç de mantıklı değil. Denedim ve sonu pek hoş olmuyor.