125TL Sessiz klavye önerisi

Daktilo gibi klavye gerçekten. Çok hoşuma gidiyor muadillerine göre ama yan odada uyumaya çalışan bir arkadaşınız varsa kullanmak hiç de mantıklı değil. Denedim ve sonu pek hoş olmuyor. :D
Tigoes K9 mu? Eğer oysa, tuşlara olabildiğince hassas basmama rağmen “çat” diye rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sessiz ortamda kullanmak tam bir felaket.

Tigoes K9 mu? Eğer oysa, tuşlara olabildiğince hassas basmama rağmen “çat” diye rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sessiz ortamda kullanmak tam bir felaket.

Ben ona Tigoes K9 demiyorum. Kendisi daha çok hücum borusu. :D

Ben ona Tigoes K9 demiyorum. Kendisi daha çok hücum borusu. :D
😃 Gerçekten öyle. Kararımı veriyorum ufak ufak. Devastator 2 seyi 130TL indirimde olsa bile.
Sessiz bir klavye istiyorsanız Steelseries Apex 100'e bakabilirsiniz. Gayet sessiz bir klavyedir.
Bakacağım şimdi incelemesine. Gerçekten diğerlerinden sessizse almayı düşünüyorum. Değilse G105 alacağım.

Satılık - MSI DS4100 Gaming Klavye ve 5 Adet Steam Key Hediye
Tam senin istediğin gibi. Sessiz ve dokunuşu çok güzel. 7 Farklı rengi var ve renkler arası geçiş özelliğide var. Ayretten ışığı artırma ve geçiş hızı gibi ayarlarıda var. Kutusu açılmamış ve sıfırdır kesinlikle. Bende bunu kullanıyorum tavsiye derim. Kargo bedava ve 5 adet steam key veriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı