126 ping normal mi?

Dostlar, Download hızım 23-32 arası değişiyordu, fakat aniden düştü, bu sebebden sordum.
Anladım hocam. Anlık bir hata olmuş olabilir, kullanımda sıkıntı yoksa problem yok gibi.

İnanmam ben bu görsele. Kesin arkada GTA V vb. bir oyun indiriyosunuzdur. Upload bu kadar yüksek olupta download nasıl bu kadar düşük olabilir. İnanamam aga inanamam.

Hiçbir şey indirmiyorum ve Google dışında bir şey açık bırakmadan testi yaptım. Sayfalar direkt açılıyor, şu an bu internetten yazıyorum, fakat videolar bi Full HD ve pixel arası gidip geliyor, fakat sayfalar 3 saniye civarında açılıyor.

Hiçbir şey indirmiyorum ve Google dışında bir şey açık bırakmadan testi yaptım. Sayfalar direkt açılıyor, şu an bu internetten yazıyorum, fakat videolar bi Full HD ve pixel arası gidip geliyor, fakat sayfalar 3 saniye civarında açılıyor.
O zaman yanlış değerler çıkmış. Tekrardan yapın düzelebilir.

Sana DDOS atıyorlar galiba. Görev yöneticisinden bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı