Çözüldü 127.0.0.1 engellendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Liary

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Spotify hesabıma giriş yapmaya çalışırken biliyorsunuz hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız oraya yönlendiriyor ve oturum açıyorsunuz. Benim tarayıcım Chrome daha önce böyle bir şey başıma gelmiyordu. 2 gün önce tekrardan hesabıma giriş yapacaktım fakat karşıma şöyle bir hata çıktı;

127.0.0.1 engellendi​

Bu sayfa bir uzantı tarafından engellendi.

• Uzantılarınızı devre dışı bırakmayı deneyin.
Err_blocked_by_clıent

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Spotify'a canlı desteğe de başvurdum yine çözüm bulunulamadı. Yüksek bir yetkiliye yönlendirildim onlarda yine bir çözüm bulamadı. Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, Spotify hesabıma giriş yapmaya çalışırken biliyorsunuz hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız oraya yönlendiriyor ve oturum açıyorsunuz. Benim tarayıcım Chrome daha önce böyle bir şey başıma gelmiyordu. 2 gün önce tekrardan hesabıma giriş yapacaktım fakat karşıma şöyle bir hata çıktı;

127.0.0.1 engellendi​

Err_blocked_by_clıent

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Spotify'a canlı desteğe de başvurdum yine çözüm bulunulamadı. Yüksek bir yetkiliye yönlendirildim onlarda yine bir çözüm bulamadı. Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Varsayılan tarayıcıyı Edge yapın ve oradan deneyin.

127.0.0.1 engellendi​

Err_blocked_by_clıent

Yönlendirmeyi yaptığı anda linki kopyalayın ve sekmeyi kapatın. Daha sonra gizli sekmede yapıştır yapın.

Düzenleme: Sorunun çözüldüğünü fark etmemişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı