12700K, 13700K VS 7700X

Anladım, geçenlerde amazon'da da vardı. o ürünü ben geri göndermiştim. Bios update yapmıştım. m2 1. slot çalışmayınca, teknik servis bize gönderin bozuktur dedi. Meğersem yazılımsal bir sorunmuş. O ürünse bioslu gelecektir diyecektim

AMD'nin 7000 serisi işlemcileri ısınıyor deniyor. Arkadaşım aldı 7700X sistem. 240 MM sıvı soğutma ile oyunlarda 70'li derecelerde. Sıvı soğutması sorunluysa orasını bilemem. 7700X incelemelerinde sıcaklıklara da bakmak lazım.

Bence hiçbiri üzmez kanısındayım. Artık iki firmada gerçekten güzel ürünler üretiyorlar. Isınıyor olabilir ama ne kadar fark var acaba birazda ona bakmak lazım.
Ben 13700k'dan memnunum. eminim ki 7700x alsam ondan da memnun kalacaktım

Artık bu tür işlemciler kullanıcıya çok müdahale etme işlemi sunduğu için istediğiniz düzeye getirebilme şansınız var.

Çok teşekkür ederim bilginiz için bende ufaktan alımlara başlayım o zaman uzun vadede 13700K ya da KF üzmeyecek gibi duruyor

Rica ederim ne demek, ben memnun kaldım. yapacağınız ayarlarla daha optimum bir seviyeye ulaşabilirsiniz. Bunu yapmak için vakit lazım. Sağolsun @SideWinder arkadaşımız PL1 ve PL2 için limitleme getirmenin kafi gelebileceğini belirtti. Ben bu yöntemle açıkçası çok uğraşmadan istediğim sonuçları aldım.

Biraz vaktim olursa adaptive voltage ayarlarını öğrenmek istiyorum. Idle'de güç tüketimi 20watt'ın altına düşürmek istiyorum şuanda 21-23watt aralığında kullanıyorum. Stock ayarlarda 26-30watt aralığında tüketiyor.

Ayrıca şöyle bir konu açmıştım. Cevap gelirse ilerisi için fayda sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…