12700KF vs 14400F

Hocam RAM mantıklı. Sistem de oldukca guzel duruyor. Ben beğendim sistemi. NVIDIA istiyorsaniz en iyi secenek 4070 zaten bu bütçede. Akım koruyucu ya da UPS almanizi öneririm ileride sisteminizi korumak için.

Hocam tamamdır sistemi aldım Allah razı olsun sizden de dediğiniz şekilde soğutucu RAM ve SSD'yi de güncelledim. 2K monitor de aldım mı tadından yenmez inşallah. Uzun bir süre keyfini sürmek kaldı gelince bize de. Ben de uzun süre götüreceğini düşünüyorum beni. Güzel sistem aldım bence de her şey için çok teşekkür ederim tekrardan konu kilitlendi benim için.

Hocam tamamdır sistemi aldım Allah razı olsun sizden de dediğiniz şekilde soğutucu RAM ve SSD'yi de güncelledim. 2K monitor de aldım mı tadından yenmez inşallah. Uzun bir süre keyfini sürmek kaldı gelince bize de. Ben de uzun süre götüreceğini düşünüyorum beni. Güzel sistem aldım bence de her şey için çok teşekkür ederim tekrardan konu kilitlendi benim için.
Hayirli olsun hocam baya saglam sistem gelecege de dönük. Ileride isterseniz yukseltmeniz de mümkün. Iyi eglenceler 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı