128 GB SSD sürekli doluyor

netboom

Picopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, bilgiseyarımdaki SSD kendi kendine doluyor ve gün geçe geçe artıyor, şu an 12 GB boş alan kaldı.
10 GB kalmıştı ve sile sile arttırdım ama daha fazla gitmiyor, silemiyorum artık veya silsem de GB artmıyor.
Bana çözüm yolu verin, uygulamalar sayesinde arttırabilir miyim? SSD toplam boyut 128 GB.

Hepinize merhaba, bilgiseyarımdaki SSD kendi kendine doluyor ve gün geçe geçe artıyor, şu an 12 GB boş alan kaldı.
10 GB kalmıştı ve sile sile arttırdım ama daha fazla gitmiyor, silemiyorum artık veya silsem de GB artmıyor.
Bana çözüm yolu verin, uygulamalar sayesinde arttırabilir miyim? SSD toplam boyut 128 GB.

Güncellemelerle artıyordur çalıştırdan temp ve %temp% bölümlerini CTRL all ile hepsini seçip Shift delete ile silerek az da olsa alan açabilirsin yeni SSD de alman iyi olur.

Uygulamalar GB arttırmaz. Anca görünürde arttırır bu da veri yazdırırken veri kaybolmasına sebep olacaktır. Donması da boş olmadığından olabilir, SSD modeli nedir?

He şimdi anladım, amacınız boş yeri arttırmak veri silerek. Compact OS mu ne vardı, SSD hızlı ise onu yapabilirsiniz. Compact OS özelliği nedir nasıl kullanılır

Güncellemelerle artıyordur çalıştırdan temp ve %temp% bölümlerini CTRL all ile hepsini seçip Shift delete ile silerek az da olsa alan açabilirsin yeni SSD de alman iyi olur.
Katılıyorum, bir de nice senelere hocam.

Hocam eğer bütçeniz varsa bunu alabilirsiniz ek olarak arkadaşların dediği gibi önbellek kısmını temizleyebilir kullanmadığınız uygulama ve programları silebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı