Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #1 128 MB ekran kartı EU4 için yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2019
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 18 Ekim 2019 #2 İşlemciniz iyiyse bir oynarsınız. Multisample Level'i düşürün. Artı 0 Eksi
KS KS Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #3 i5 2.70 GHz nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 18 Ekim 2019 #4 Silinen üye dedi: İ5 2.70 Ghz nasıl Genişletmek için tıkla... Kaçıncı nesil? Artı 0 Eksi
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Ekim 2019 #5 Silinen üye dedi: İ5 2.70 Ghz nasıl Genişletmek için tıkla... Nesil ve mobil bir işlemci mi yoksa masaüstü işlemci mi söyler misiniz ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İ5 2.70 Ghz nasıl Genişletmek için tıkla... Nesil ve mobil bir işlemci mi yoksa masaüstü işlemci mi söyler misiniz ?
KS KS Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #6 7. Yada 8. Nesil Artı 0 Eksi
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Ekim 2019 #7 Silinen üye dedi: 7. Yada 8. Nesil Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 7. Yada 8. Nesil Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım.
KS KS Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #8 enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Silinen üye dedi: 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi Hadi beyler bakacak mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Silinen üye dedi: 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Genişletmek için tıkla... enes.wtp dedi: Bilgisayarım'a gelip özelliklerine bakabilir misin ? Orada i5 xxxx gibi sayılar olacak orayı belirtirmisin emin olalım. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi Hadi beyler bakacak mısınız?
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 20 Ekim 2019 #9 Silinen üye dedi: 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Eki Görüntüle 449800 Eki Görüntüle 449808Bu olabilir mi Hadi beyler bakacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz oynarsın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 1 Saate kadar evdeyim. O zaman cevaplayabilirim. Şimdi geldim ama w10'da masaüstünde bilgisayarım yok. Öğrenebileceğim başka kaynak var mı? CPU-Z gibi? Eki Görüntüle 449800 Eki Görüntüle 449808Bu olabilir mi Hadi beyler bakacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz oynarsın.