128₺'ye Minecraft alınır mı?

Hocam 1 ay sonra geliyor para. Yalnız kampanyaya katılmak için bir tuş var uygulamada ona basıp kampanyayı aktif etmezseniz para gelmez. Aktif edip etmediğinize emin olun.
Aktif etmiştim hocam, bunula ilgili bir konu açtım.

Eki Görüntüle 1811863

Satın aldım fakat Tosla bana 32₺ Cashback vermedi, beklemem mi gerekiyor bilmiyorum. Kampanya'da net şekilde Microsoft Store harcamalarında Cashback'in geçerli olduğu yazıyor.
Hocam tosla uygulamasına katıl butonu eklendi 2-3 ay önce sizde varsa böyle bir buton basmış olmanız ve orda katıldınız yazması gerekiyor. Eğer ki sizde varsa ve basmadıysanız geçmiş olsun. İsterseniz geri iade için uğraşmanız lazım.

Hocam bu ayki şartlarda tosback, hemen işlemden sonra hesaba yatırılır yazıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmanızda fayda vardır

Dosya Ekleri

• IMG_20230609_122906.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2023-06-09-12-28-49-596-edit_com.akode.tosla.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 31
Hiç beklemeden almanı öneririm bir daha TL Launcher diye uğraşmazsın. Kesinlikle al.

Al ben 1 sene önce 80 tlye aldım. Kaçırma bence.

Game Pass'i aldıktan sonra iade edebiliyor muyuz?

Al ben 200TL'ye aldım değer bence zam yerse yüzde doksan dokuz neden almadım diye yakınacaksın.

Kesinlikle alınır, online oynama odaklı olmasına da gerek yok, pvp mi oynayacaksınız?
Açıkçası ben hiç keyif almıyorum serverlardan, tâbi kişiden kişiye değişir yıllardır yüzlerce saatimi harcamış olup sadece survival oynayan biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…