1280x1024 monitör GTX 970'e yeter mi ?

Aman, şu darboğaz işine takmayın. Artık yeni işlemcilerde darboğaz sorunu yok denecek kadar az. G3000 serisi bile darboğaz yapmıyor.
Yok hocam ondan değil.
Düşük çözünürlükte darboğaz oluyor diyorlar bu doğru mu ?
Eğer darboğaz oluyorsa Vsync ayarını açarsam bu sorun geçer mi ?

Bütçeye monitör eklediğinde almayı düşündüğün ekran kartının modeli düşecekse monitörü sonrada alsan olur. Ama 1 yılı geçmesin monitörü değiştirme süresi. Çünkü o zaman değmez.
Yok hocam zaten yaz gelince değiştiririm.
Arada bir HDMİ ile TV'ye bağlar Full HD çözünürlükte konsol niyetine oynarım.:D
Ayrıca havam olur konsol gibi kullandığım bilgisayarım var diye.:D

Yok hocam ondan değil.

Yok canım birşey olmaz. Hani fps fazla olur diye darboğaz diyorlar olabilir ama dediğin gibi Vsync'yi aç birşeycik kalmaz. Zaten ben Vsync ile oynamayı tavsiye ediyorum. Oyun daha akıcıymış gibi oluyor.

Yok hocam ondan değil.

Bazen düşük özelliklerde oyun ekran kartı yerine işlemciye yüklenebiliyor muhabbeti o. Zaten dikkat etmişseniz bazı oyunlarda açıklama yaparlar ayarlar kısmında bunu böyle yaparsanız cpu ya yüklenir bunu böyle yaparsanız gpu ya yüklenir falan diye. World of Warcraft'ta var mesela.

Bazen düşük özelliklerde oyun ekran kartı yerine işlemciye yüklenebiliyor muhabbeti o. Zaten dikkat etmişseniz bazı oyunlarda açıklama yaparlar ayarlar kısmında bunu böyle yaparsanız cpu ya yüklenir bunu böyle yaparsanız gpu ya yüklenir falan diye. World of Warcraft'ta var mesela.
Sadece şu GTA 5 gibi oyunlarda darboğaz olayından korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı