1280x960 60Hz Monitör İçin CS:GO Ayarları Nasıl Olmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
CS:GO oyuncusu olarak 230-250FPS almaktayım; 1280x960, 23 inç ve 60Hz bir monitörde. Biliyoruz ki 60Hz bir monitör olunca ne yazık ki 200FPS göremiyoruz. Bende oyunu otomatik ayarlara aldığımda FPS en fazla 20'ye kadar düşüyor. Sizce en yüksekte mi durmalı, yoksa düşükte mi? Önerilerinizi bekliyorum, ayrıca oyunun önerdiği grafikler ise resimde gördüğünüz gibi.

csgo 2017-01-10 18-41-55-91.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunu oynarken zevk almak istiyorsan kaliteye önem ver, alışınca daha çok adam vurursun ama 20 FPS çok çok az tabii. Ekran kartın ne bilmiyorum ama o çözünürlükte en düşük ayarlarda sadece doku kalitesi, doku filtreleme ve kenar yumuşatma açarak da güzel oynayabilirsin. Doku : Yüksek - Keskinliği yumuşatma : 2x - Doku Filtreleme x4 yada x8 yapabilirsin. Test et bunları FPS durumuna göre karar ver. Gölge ve efektlere gerek yok.

Çoğu monitör resimdeki ayarlarda 75 hertz destekliyor

resimdeki ayarlardan kastım çözünürlük ve 4:3 olması. görüntü kaliteleri değil

Eğer oyunu oynarken zevk almak istiyorsan kaliteye önem ver, alışınca daha çok adam vurursun ama 20 FPS çok çok az tabii. Ekran kartın ne bilmiyorum ama o çözünürlükte en düşük ayarlarda sadece doku kalitesi, doku filtreleme ve kenar yumuşatma açarak da güzel oynayabilirsin. Doku : Yüksek - Keskinliği yumuşatma : 2x - Doku Filtreleme x4 yada x8 yapabilirsin. Test et bunları FPS durumuna göre karar ver. Gölge ve efektlere gerek yok.
Dostum FPS 20'ye düşmüyor, 250den 230'a düşüyor.

Dostum FPS 20'ye düşmüyor, 250den 230'a düşüyor.

''Bende oyunu otomatik ayarlara aldığımda FPS en fazla 20'ye kadar düşüyor.'' Sen hatalı yazmışsın.

Ben en yüksek ayarda oynuyorum, oyunun zevki artıyor. Senin zevkine bağlı. Kimi en düşük ayarda daha akıcı oynamak ister, kimi ise en yüksek ayarda göz zevkini düşünür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı