128Kbps İle LOL Oynanır mı?

Dostum benim evde altyapi yok ben TTnet'in 15 GB AKK'li VIN alcam ama 15 GB'dan son.

15 GB'dan sonra 128 Kbps düşüyor bu hizda LOL oynayıp video izler miyim?

Müteşekkirim ki 1mbps hız ile 480p kalitesinde akıcı olarak video izleyebiliyorum (teselli olduğumuz duruma bak). LoL' için de dediğim gibi, ping sıkıntı çıkarmadığı sürece sorun yaşamadım ben. Önceki aylarda pingin üç haneli sayılara sıçraması sonucu oyunun sapıttığına şahit oluyordum lakin şu sıralar ping konusunda bari sıkıntı çıkarmıyor TTNET'cim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim evde altyapi yok ben TTnet'in 15 GB AKK'li VIN alcam ama 15 GB'dan son.

15 GB'dan sonra 128 Kbps düşüyor bu hizda LOL oynayıp video izler miyim?
Lol de ne olur bilemem. Büyük ihtimal oynarsiniz bir oyun oyun sırasında saniyede 3-5 KB yükleme yapıyor diye biliyorum. Ama video izleyemezsiniz. 1 dk lık vedeo için 10 dk beklersiniz.

abicim şöyle para sömüren firmalara gözünüzü seveyim para vermeyin gidin çok daha iyi paketler vardır farklı internet sitelerinde Netspeed türknet uydunet taahütünüz bittiğinde bu firmalara geçin

abicim şöyle para sömüren firmalara gözünüzü seveyim para vermeyin gidin çok daha iyi paketler vardır farklı internet sitelerinde Netspeed türknet uydunet taahütü
abicim şöyle para sömüren firmalara gözünüzü seveyim para vermeyin gidin çok daha iyi paketler vardır farklı internet sitelerinde Netspeed türknet uydunet taahütünüz bittiğinde bu firmalara geçin
Kendim turknet kullanıyorum zaten ama adamın evinde altyapı yokmuş.

128 KBps ile 128 Kbps farklı hızlardır. Karıştırmayın. 128 Kbps= 16 KBps. Bu hızla en fazla mp3 ve radyo istasyonlarını dinleyebilirsiniz. 480p gibi videoları oynatmanıza imkan yok. Oyuna gelirsek, fazla kalabalık olmayan hız istemeyen yerlerde rahatça gezersiniz ama 10-20 kişiden fazla bir alanda oyunda lag oluşmaya başlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı