12bin TL'ye PC toplama

Bütçe
12000
Şu an maksimum bütçem 12 bin TL. Bu fiyata fiyat performans bilgisayar toplamak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Bende sadece Ekran kartı olmayan bir sistem var, bu forumda toplamıştık. Sadece Ekran Kartı kalmıştı, o da malum 15K olunca alamadık. Artık pek almayı düşünmüyorum. Diğer tüm parçalar sadece kutudan bir kere çıkarıldı, yerine koyuldu. Hiç bilgasayara takılmadı. İstersen konuşabiliriz. Fiyat 15K'nın yarısı civarı geliyor muhtemelen. İnternetten toplasan 8K civarı çıkıyor. Hiç kullanmasam bile sonuçta ben de satın aldım. 2. El denilirse tek sebebi bu olabilir.

Bende sadece ekran kartı olmayan bir sistem var, bu forumda toplamıştık. Sadece ekran kartı kalmıştı, o da malum 15k olunca alamadık. Artık pek almayı düşünmüyorum. Diğer tüm parçalar sadece kutudan bir kere çıkarıldı, yerine koyuldu. Hiç bilgasayara takılmadı. İstersen konuşabiliriz. Fiyat 15K'nın yarısı civarı geliyor muhtemelen. İnternetten toplasan 8K civarı çıkıyor. Hiç kullanmasam bile sonuçta ben de satın aldım. 2. el denilirse tek sebebi bu olabilir.

Sisteminizi yazabilir misiniz?

Sisteminizi yazabilir misiniz?
İşlemci: i5 10400F.
Anakart: B460M-A Pro.
RAM: 2*8GB HyperX Fury DDR4 3000MHz.
SSD: SanDisk NVMe M.2 500 GB Ultra 3D.
Güç kaynağı: XPG Pylon 650W bronz.
Kasa: MSI MAG Forge 100M.

Bütçe 12 Bin Liraymış, yanlış görmüşüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular