CakalCarlos Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar elimde S-Link SL-200N 200W inverter var. Bu alete ben Superbox modem ve laptopu bağlıyorum sizce bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2019
Arkadaşlar elimde S-Link SL-200N 200W inverter var. Bu alete ben Superbox modem ve laptopu bağlıyorum sizce bir sıkıntı olur mu?
Çözüm Taptic 29 Ekim 2019 Bir sorun olmaz. Besleme kapasitesini aşıyor olsa, çıkışı keserdi. Bir sorun olduğunu da yazmamışsınız. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bir sorun olmaz. Besleme kapasitesini aşıyor olsa, çıkışı keserdi. Bir sorun olduğunu da yazmamışsınız. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 29 Ekim 2019 #2 Bir sorun olmaz. Besleme kapasitesini aşıyor olsa, çıkışı keserdi. Bir sorun olduğunu da yazmamışsınız. Kullanmaya devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bir sorun olmaz. Besleme kapasitesini aşıyor olsa, çıkışı keserdi. Bir sorun olduğunu da yazmamışsınız. Kullanmaya devam edebilirsiniz.