PSU seçerken çok önem vermemiştim. Birazda maddiyat eksikti PSU için o yüzden hadron marka 600W'lık PSU aldım ilk ay sıkıntı yoktu ikinci ay da ekran kartına ciddi yük bindirecek oyunları açmamaya başladı bilgisayar oyun açılıyor donuyor 30 saniye sonra kapanıyor öğrendim ki +12V kanalından 320W veriyormuş PSU bilgisayarın yanma bozulma riski var mıdır? Yeni bir PSU alacağım RX 590 icin ne onerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hadron alınacak en kalitesiz üründür, RX 590 gibi bir kartı fazla taşayamaz ve çok büyük sıkıntılarla karşılarsınız. Güç kaynağı en önemli bileşendir, sonuçta güç onun üzerinden geliyor ve kontrolsüz güç sıkıntı çıkaracaktır.
Kullanma derim.
Yeni PSU olarak Corsair VS550 White modelini öneririm.
600W PSU diye satıyorlar 12V kanalından 320W veriyor, ki onu verdiği de şüpheli. 400W Aerocool kullanıyorum 324W veriyor. İşte sırf bu yüzden dahi alınmaz o rezil ürünler.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SHP650 V2 ITOPYA'da.
www.itopya.com
İlk ikisi çok kaliteli PSU modelleridir.
3. model de ucuz ve üzmeyecek bir model.
Hadron PSU kullanmayın o cihaz yüzünden sistemi yananlar var. Mümkünse yeni PSU alana kadar sistemi kapatın en azından yüke sokmayın
Klâsik duyurumu yine yapayım;
Hadron, Bross, Wozlo, PowerBoost, GameBooster, Frisby, Everest gibi dandirikuytirik markaların hepsi aynı şeyin laciverdi alınmaz!