Arkadaşlar merhaba 13 bin TL'ye sistem toplamak istiyorum ne önerirsiniz tek şartım ekran kartım 2070 Super olması + 1 adet 500GB M.2 SSD'im var yani SSD almama gerek yok simdiden tesekkür ederim.
Corsair CMK16GX4M2E3200C16 Vengeance 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 Siyah Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Prime X570-P AMD Anakart (90MB11N0-M0EAY0) / DDR4 RAM Destekli / AMD / Soket AM4 / USB 2.0 Destekli / ATX / AMD X570 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs vs ucuz marka ekran kartları satın almayınız. Asus veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.
13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs. Ucuz marka ekran kartları satın almayınız. ASUS veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, Galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL'ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.
13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs vs ucuz marka ekran kartları satın almayınız. Asus veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.
Galax’in adini bile bilmiyordum, deli gibi arastirdim isi degerlerini ve satin aldim Teknobiyotik’ten 2080 Super modelini. Bir gunde geldi daha kasa gelmedigi icin deneyemedim ama ben nedense guvendim bu markaya. Ayni fiyata Gigabyte da vardi ama bence bu seviyelerde kartlar birbirlerine cok yakin sadece isimleri, markalari para ediyor..