13.000₺ sistem tavsiyesi monitör dahil

Bütçe
13000

krmcnsrr

Centipat
Arkadaşlar merhaba 13 bin TL'ye sistem toplamak istiyorum ne önerirsiniz tek şartım ekran kartım 2070 Super olması + 1 adet 500GB M.2 SSD'im var yani SSD almama gerek yok simdiden tesekkür ederim.

Monitör kaç hertz istiyorsunuz? Minimum 144 gider o sisteme. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız özellikle 240 hz şiddetle tavsiye ederim.

3600-B450-RTX 2080 Super:

3700X-X570-RTX 2070 Super:

Monitör:

13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs vs ucuz marka ekran kartları satın almayınız. Asus veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.

13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs. Ucuz marka ekran kartları satın almayınız. ASUS veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, Galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL'ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.

Haklısınız ama Gigabyte FPS konusunda hepsinden daha iyi.

Son düzenleme:
Benim tavsiyem şudur:

Dosya Ekleri

• 2020-05-22 (4).png
    2020-05-22 (4).png
    127,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 2020-05-22.png
    2020-05-22.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 39
13.000 TL sistem toplayıpta bütçeden kısmak için sakın ve sakın Galax, Gigabyte vs vs ucuz marka ekran kartları satın almayınız. Asus veya MSI tavsiyemdir. Gigabyte, galax vs ürünlerin fiyatlarının diğer markalara göre ucuzluğu ilgi çekebilir fakat 13.000 TL ye sistem toplayacaksanız bu tarz markalar kısa ömürlü olur, fazla ısınır. Tabii ki tamamiyle çok kötü ürünler diyemeyiz fakat ömrünün uzunluğu, kartın yapımında kullanılan maddeler olsun hep 1 2 sınıf alt kalıyorlar.

Galax’in adini bile bilmiyordum, deli gibi arastirdim isi degerlerini ve satin aldim Teknobiyotik’ten 2080 Super modelini. Bir gunde geldi daha kasa gelmedigi icin deneyemedim ama ben nedense guvendim bu markaya. Ayni fiyata Gigabyte da vardi ama bence bu seviyelerde kartlar birbirlerine cok yakin sadece isimleri, markalari para ediyor..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı