13.000 TL APU sistem toplama önerisi

Selam bütçem 13K civarı APU PC toplamak istiyorum.
2. el olur mu? 13 bine iyi bir sistem çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Sıfır APU sistem yerine 2. el ekran kartlı sistemler çok daha iyi olur.

İşlemci: Ryzen 5 3600 (~1500 TL) (2. el)
Ekran kartı: RX 5600 XT (~3500 TL) (2. el)
Anakart: A520M-K V2 (2200 TL)
RAM: Goodram 16 GB (1150 TL)
SSD: Kioxia G2 500 GB (1150 TL)
PSU: Enermax 700W (~200 TL!)
Kasa: ARGB kasa (1400 TL)
Soğutucu: ARGB soğutucu (1000 TL)

Bu şekilde güzel bir sistem toplayabilirsin. Dediğin kullanım senaryosu için gayet güzel gider.

işlemci: Ryzen 5 3600 (~1500 TL) (2. el)
ekran kartı: RX 5600 XT (~3500 TL) (2. el)
anakart: A520M-K V2 (2200 TL)
RAM: Goodram 16 GB (1150 TL)
SSD: Kioxia G2 500 GB (1150 TL)
PSU: Enermax 700W (~200 TL!)
kasa: ARGB kasa (1400 TL)
Soğutucu: ARGB soğutucu (1000 TL)

Bu şekilde güzel bir sistem toplayabilirsin. Dediğin kullanım senaryosu için gayet güzel gider.

Teşekkür ederim sahibinden sitesinden bir bakayım parçalara.

@FehmiDogru.js kral sahibinden dışında bakabileceğim 2.el satıl yapan site var mıdır?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sahibinden sitesinden bir bakayım parçalara.

@FehmiDogru.js kral sahibinden dışında bakabileceğim 2.el satıl yapan site var mıdır?
Letgo'dan veya her ne kadar komisyonlar yüzünden çok pahalıya satanlar olsa da Dolap'tan bakabilirsin.

@FehmiDogru.js

Letgo'dan veya her ne kadar komisyonlar yüzünden çok pahalıya satanlar olsa da Dolap'tan bakabilirsin.

Kral müsait misin?

https://shbd.io/s/tbz3GK1q bu alınır mı?

Kral hepsini aldım şu ekran kartı ile işlemci kaldı 2.elde sıkıntı yaşıyorum işlemci Param Güvende ile en düşük 2300 geliyor sıfırı 3K zaten sıfırını alırım ekran kartı sıkıntı RX 5600 XT yerine önerebileceğin başka ekran kartı varsa ona da bakayım bu ekran kartı sıfırı bile sorunluyumuş.

Son düzenleme:
@FehmiDogru.js

Kral müsait misin?

https://shbd.io/s/tbz3GK1q bu alınır mı?

Kral hepsini aldım şu ekran kartı ile işlemci kaldı 2.elde sıkıntı yaşıyorum işlemci Param Güvende ile en düşük 2300 geliyor sıfırı 3K zaten sıfırını alırım ekran kartı sıkıntı RX 5600 XT yerine önerebileceğin başka ekran kartı varsa ona da bakayım bu ekran kartı sıfırı bile sorunluyumuş.
İşlemciyi 2. el al aradaki parayı ekran kartına ver.
Ayrıca attığın ekran kartını sakın alma, berbat bir kart.

İşlemciyi 2. el al aradaki parayı ekran kartına ver.
Ayrıca attığın ekran kartını sakın alma, berbat bir kart.

RX 5600 XT bu ekran kartı dışında farklı bir önerin var mı bir de PSU farklı bir önerin varsa oda iyi olur. PSU alırken İyzico'da içerde para kalıyor bir de cw sorunlu diyorlar.

RX 5600 XT 2 fanlı 3 fanlı olması fark ediyormu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı