13.000 TL civari kalemli tablet önerisi

omerq_3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. YKS'ye hazırlanmak için tablet ariyorum, kalemli olması şart. Bütçe 13K, o da zor çıkıyor zaten. Üstü çok zor.

PaperMatte ekran.

PaperMatte ekran yumusak dokusu var o ekran türümü oluyor.

Var hocam en altta vatan kampanyasına özel 12K'lık kalem ücretsiz şekilde sepetinize ekleniyor görünüyor.

Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası (klavyesiz versiyonu 13K)

Buna bakın isterseniz ama Google uygulamaları yuklu gelmiyor baska bir uygulama ile yukluyorsunuz ama ozel PaperMatte ekranı var bence değerlendirilebilir. Yanında da kalemi ücretsiz geliyor zaten.

https://www.hepsiburada.com/huawei-...gb-tablet-p-HBCV00009OHJWJ?magaza=Hepsiburada bu aynı ürün degil mi hocam.

sepette 9.999TL oluyor

Son düzenleme:

Aynı ürünün 128 GB ve PaperMatte olmayan hali Huawei alacaksanız bence PaperMatte ekran için alın yoksa alınmaz bence.

Alacaksanız kesinlikle bunu alın hem ekranı papermette hem de 256 GB versiyonu arada 1K fiyat farkı var fakat kesinlikle 1kya değer.

PaperMatte ekran yumusak dokusu var o ekran türümü oluyor.

PaperMatte yazarken kağıt gibi hissetme, ışığı yansıtmama gibi özellikle öne çıkıyor istiyorsanız araştırın bence gayet güzel bir teknoloji.

Aynı ürünün 128 GB ve PaperMatte olmayan hali Huawei alacaksanız bence PaperMatte ekran için alın yoksa alınmaz bence.

Alacaksanız kesinlikle bunu alın hem ekranı papermette hem de 256 GB versiyonu arada 1K fiyat farkı var fakat kesinlikle 1kya değer.

PaperMatte yazarken kağıt gibi hissetme, ışığı yansıtmama gibi özellikle öne çıkıyor istiyorsanız araştırın bence gayet güzel bir teknoloji.

Anladim teşekkür ederim ürünün aynısı vatan da varmış yarın gidip test edeyim büyük ihtimalle alırım Hepsiburada'dan.

Anladim teşekkür ederim ürünün aynısı vatan da varmış yarın gidip test edeyim büyük ihtimalle alırım Hepsiburada'dan.
Huawei iyi guzel de play store olmamasi google senkronizasyon sıkıntılari oluyormus onu goz onunde bulundurun. Samsung ve honor modellerinin isletim sistemlerinde play store oluyor direkt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı