13.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13000
8 GB VRAM'e sahip biri olarak katılıyorum fakat benim için düşük VRAM'in dez avantajı gelecekdeki oyunlar ve Studio programları, sonuçda NVIDIA kart alan bir kişi sadece oyun oynamayacakdır.

Zaten 4060 Ti gibi bir kartın verebileceği performans belli. Muhtemelen 8 GB VRAM'in sınırlarına gelmeden ekran kartının sınırlarına gelir. Öyle insanların abarttığı gibi bir sorun teşkil etmez.

Monitörü ne bilmiyoruz. 1080P'de nasıl sağlıklı bir şekilde 3080 çalıştırsın?

Monitör 1080p.

Zaten 4060 Ti gibi bir kartın verebileceği performans belli. Muhtemelen 8 GB VRAM'in sınırlarına gelmeden ekran kartının sınırlarına gelir. Öyle insanların abarttığı gibi bir sorun teşkil etmez.
En son Cyberpunk 2077 oynadım GTX960 ile gayet tatmin etti.

Monitörü ne bilmiyoruz. 1080P'de nasıl sağlıklı bir şekilde 3080 çalıştırsın?
Hocam o zaman seçeneklerden çıkarırız olur biter, bende şimdi fark ettim 1080p diye belirttiğini. Yalnız 2. el fiyatları da hiç fena değil sıfır rx 6750xt 12k civarı bir paraya almıştım he çok memnunum da, ben sistemi dizdiğim sıra 3080ler bu fiyatta değildi...

Herkes 4060 Ti demiş bence de düşünülebilir ama bence yabana atılmaması gereken 2. 3080 Ti seçeneği de unutmayın derim. 3000 serisi halen çok güçlü ve 2. el fiyatları aşırı pahalı değil.

Hocam o zaman seçeneklerden çıkarırız olur biter, bende şimdi fark ettim 1080p diye belirttiğini. Yalnız 2. el fiyatları da hiç fena değil sıfır RX 6750XT 12K civarı bir paraya almıştım he çok memnunum da, ben sistemi dizdiğim sıra 3080'ler bu fiyatta değildi...

Ekran kartı olarak NVIDIA tercih ediyorum. İleriye dönük olmasını bende isterim fakat ikinci ele güvenemiyorum olsa bile darboğaz yapma ihtimali var.

Hocam 4060 Ti güzel karttır alabilirsiniz ancak 8 GB VRAM 2023ü geçtik bir şekilde de 2024'ten sonra büyük bir sorun olmaya başlayacaktır uzun ömürlü olmaz sizin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı