13.000 TL GTX 1080 SLI Sistem Toplama

Ürünün fatura kağıdı garanti kağıdı oluyor artık
tmm biliyorum aldıgın belge oluyor ama gidip aldıgım yerle degilde direk o belgeyi fotokopi cektirip gonderek direk firmayla muattap olamıyormuyuz onu merak ediyorum eger yapılabiliyorsa ürününüz kayboldu derdınden millet kurtulur geç gonderme derdi biter hayat toz pembe olur

Arkadaşlar sistem SLI olmasını istemiştim ama en azından problem yaratmayan ve ileride GTX 1080 SLI 'ya çevirebileceğim bir sistem olmasını tercih ederim . Doların yüksek oluşundan dolayı parçaların fiyatları yükseldiğini biliyorum . İstanbul'dan alırsam garanti işleri nasıl ilerler ve elden almayı düşünüyorum sistemi işletim sistemine kadar gittiğim yerde kurdururdum yani o yüzden güvenilir büyük bir firma önerirseniz iyi olur. KralGS adlı kullanıcının önerdiği Teknobiyotik güvenilir bir firma mıdır önerirmisiniz arkadaşlar ?

Teknobiyotıgın canlı destek yeri var oradan istediginiz sorabilirsiniz bi durumda haberiniz olsun istedim

tmm biliyorum aldıgın belge oluyor ama gidip aldıgım yerle degilde direk o belgeyi fotokopi cektirip gonderek direk firmayla muattap olamıyormuyuz onu merak ediyorum

O işler o kadar kolay olmuyor. O söylediğin firmadan firmaya degisiyor. Kesin bir cevap veremeyiz.

Bu kafayla bu sistemi zor toplarsın.

Ben hepsiburada alıyorum her parçamı 2 günde sorunsuz sekilde geldi. Korkman normal. Bütçen büyük oldugu icin korkuyorsun. Parçalar bozuk gelir veya sıkıntı olur ugraşamam falan gibi.

@lordwarlog
Sadece Teknobiyotik olmasına gerek yok. İnventus, Sinerji, Nova gibi firmalardan da alabilirsiniz.
Siz hangi firmayı öneriyorsunuz . Birinci elden alıcağım garanti şartlarıda iyi olan bir firma arıyorum.

Vallaha bu fiyata ilk defa böyle bir sistem toplamaya kalktım ve İnternet üzerinden alışverişe karşı değilim ama parçaların gelme süresi ve arızalı veya ayıplı mal göndermelerinden korkuyorum o yüzden bir muhatap arıyorum kendime.

O işler o kadar kolay olmuyor. O söylediğin firmadan firmaya degisiyor. Kesin bir cevap veremeyiz.
Bence kolaya benziyor arıyorsun direk firmayla irtibata geçip sorunun anlatırsın arıza kaydı olusturur sana bi kod verir kargonun üstüne yazarsın yollarsın bence cok mantıklı bi sistem olabilir

Her insan korkar oyle sorunlu gelebilir ugrastırır diye teknoloji yapacak bişey yok

Forum İstanbul Vatan Bilgisayar iyidir. Elden alabilirsin. Otobüse atlarsın gece binersin. Gündüz inersin. Aksam tekrar binersin. Elden alıp test ettirirsin. Kasayı yanına koyarsın otobüste icin rahat olur.

Not: Gülünecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…