13.000 TL GTX 1080 SLI Sistem Toplama

2900 TL PC toplama Vatan Bilgisayar skandalı

buna bir bakın bence geçenlerde arkadaşımda böle Vatan'a gitmiş ve monitor noramlde Asus'un pg278qr ama adamlar gidip bunu pg278q ile değiştirmişler arkdaşım anlamış ve gidip değiştirmişler işte sorun çıkarmışlar iş büyümüş sonunda arkadaşım mahkeme olayına başvurunca haksız olduklarını kabul etmilşler yani işin açıkcası Vatan'ı pek tavsiye etmem sistem toplamalarda...
Konu baya eski bende baya araştırdım sorun çıkartıyolarmış ama internette alışverişte zor muaattap buluyorsun en azından vatana karşında birini bulurum diyen cok adam var bende internetten gidip 6000 tl harçamak istemem elden verip elden almak varken yani

Konu baya eski bende baya araştırdım sorun çıkartıyolarmış ama internette alışverişte zor muaattap buluyorsun en azından vatana karşında birini bulurum diyen cok adam var bende internetten gidip 6000 tl harçamak istemem elden verip elden almak varken yani
Aynen kardeşimde dediğim gibi en iyisi parçaları alıp kendim kurmak bence

Tek GTX 1080 neyine yetmiyor :) SLİ çok pahalı. Kartın kendisi 4000 TL. 4000 TL PS4 pro alır birde güzel 2000 TL televizyon alırım keyfime bakarım.
Çok şükür anlayan birisi çıktı.Adam benle aynı kafada

Aynen kardeşimde dediğim gibi en iyisi parçaları alıp kendim kurmak bence

Çok şükür anlayan birisi çıktı.Adam benle aynı kafada
Malesef oyle bi yer bilmiyorum :) keske vatan dısında elden alabilecegimiz oyle direk muattap bulabilecegimiz bi yer olsa dusunmeden alırdım ama yok malesef oda en fazla bakkallardan toplayacano getirtecek onla muattap olacan :)

Size pahalı olabilir. Arkadaşın mali durumunu kuşlar söyledi sanırım. :D
adam 13000 küsüre almak istiyor mali durum belli bence :)

Malesef oyle bi yer bilmiyorum :) keske vatan dısında elden alabilecegimiz oyle direk muattap bulabilecegimiz bi yer olsa dusunmeden alırdım ama yok malesef oda en fazla bakkallardan toplayacano getirtecek onla muattap olacan :)

adam 13000 küsüre almak istiyor mali durum belli bence :)
Diğer konuşmaları okursan adam fiyat sıkıntısı olmaz demiş:):):)

@Xcrofailed
Öyle düşünmeyin efendim. Karşınızda adam olsa ne olur ki? İşinden anlıyor mu? Şahsen, yüz yüze ama işinden anlamayan birisiyle alışveriş yapmaktansa, telefondan ama işini bilen birisiyle yapmayı tercih ederim.
İşi bilmek başka taraf tamam ama gidip o yerle sorun yaşadınız adamlar kapattı gitti nerden bulacaksınız adamları tüketici heyetine verdiniz diyelim en fazla onlar arar dusuncem bu yani ben mersinde oturuyorum ta gidip istanbuldaki iş yeriyle uğraşabilecegimi sanmıyorum ama insanlar güvenip verir adamlar güzelcene sorun çıktımı ugrasır yaparlar güzelcene evlerine gönderirler onlardan allah razı olsun ama başkalarına yapmadan ben gidip güvenemiyorum işte

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı