13.000 TL ile ne alınabilir?

ircoas

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Islemci:AMD Ryzen™5 7600X
Anakart:GIGABYTE B650M DS3H
Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40
Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS
Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC
Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
SSD:CRUCIAL P3 1TB
Meslek
Ogrenci
Merhaba annem kıdem tazminatı ile 12.000, 13.000TL'lik bir şey alabilir. Ve bana bir şey satın almak istiyor. Elimde 4070 ve 7600X'li sistem. 2 monitör. Güzel ekipmanlarim vad. Direksiyon seti olarak G29 var. Telefonum Galaxy a72. aklıma Xbox Series S dışında bir şey gelmiyor ancak PC'm var. Ne alabilirim sizce? Ses sistemi dışında.

Merhaba annem kıdem tazminatı ile 12.000, 13.000TL'lik bir şey alabilir. Ve bana bir şey satın almak istiyor. Elimde 4070 ve 7600X'li sistem. 2 monitör. Güzel ekipmanlarım var. Direksiyon seti olarak G29 var. Telefonum Galaxy a72. aklıma Xbox Series S dışında bir şey gelmiyor ancak PC'm var. Ne alabilirim sizce? Ses sistemi dışında.
Xbox Gamepad ve kaliteli bir oyuncu koltuğu alabilirsin. Rahat olmak önemli.

Merhaba annem kıdem tazminatı ile 12.000, 13.000TL'lik bir şey alabilir. Ve bana bir şey satın almak istiyor. Elimde 4070 ve 7600X'li sistem. 2 monitör. Güzel ekipmanlarim vad. Direksiyon seti olarak G29 var. Telefonum Galaxy a72. aklıma Xbox Series S dışında bir şey gelmiyor ancak PC'm var. Ne alabilirim sizce? Ses sistemi dışında.

Yani Xbox Series S almak mantıklı olabilir belirtmişsinizde zaten alın geçin derim ben.

Konsolumda olsun derseniz Xbox alabilirsiniz evet.

Xbox Gamepad ve kaliteli bir oyuncu koltuğu alabilirsin. Rahat olmak önemli.
Koltugum çok rahat. Ayrıca sorunsuz dualshock 3 kullanıyorum pek gerekli değil gibi. teşekkürler hocam.

Yani Xbox Series S almak mantıklı olabilir belirtmişsinizde zaten alın geçin derim ben.

Konsolumda olsun derseniz Xbox alabilirsiniz evet.

Yani bana en mantıklı gelen o çünkü zamaninda Xbox One X'e manyak bir kütüphane yapmıştım ve hala duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı