13.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Gratos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 13.000 TL ile bir bilgisayar önerir misiniz? Masaüstü monitör dahil olmak üzere teşekkürler.

Arkadaşlar 13.000 TL ile bir bilgisayar önerir misiniz? Masaüstü monitör dahil olmak üzere teşekkürler.
Yarın alabilirseniz MD4 sistemi alabilirsiniz İtopya mağazalarından. Almayı düşünürseniz hızlı olmanızı öneririm stok az çünkü.

Tam olarak linkini atarmsıınız
Video linkini atayım. Link yok hocam bu arada fiziksel olarak itopya mağazasına gidip almanız gerekiyor.
Bu arada R5 5500 ve RTX 3050 var sistemde. Yarın satışa sunulacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video linkini atayım. Link yok hocam bu arada fiziksel olarak İtopya mağazasına gidip almanız gerekiyor.
Bu arada R5 5500 ve RTX 3050 var sistemde. Yarın satışa sunulacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an linkini bulamadım ayrıca zaten hızlı alacak kadar dilim başka önerebileceğiniz var mı?

Şu an linkini bulamadım ayrıca zaten hızlı alacak kadar dilim başka önerebileceğiniz var mı?
Hocam hazır sistem olarak arıyorum ama düzgün sistem yok şuan 10K civarlarında. Sizin bütçe max ne kadar olur?

Şöyle bir şey topladım ama bakabilirsiniz.
Toplam 10,314TL ediyor sistem.
Monitör olarak ta bu bakılabilir.

Hepsi toplam 13,113 TL ediyor.
@messinicocugu topladığım sistem nasıldır hocam daha iyi toplanabilir mi?

Son düzenleme:
SSD Kioxia Exceria M.2 yapıp bu sistem alınabilir.(ekran kartı tercihen RX 6500 XT Fighter da yapılabilir aralarında fark yok.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı