Oyunları rahat oynatacak pek bir sistem yok hocam bu fiyata. High End dediğimiz herhangi bir oyunda çok zorlanır. Online oyunlar Low grafikle rakabetçi takılıyorum ben derseniz mevzu başka tabii ki.
Cyberpunk RDR2 vs oynatıyor cok rahat yukarda ki sistem hocam nasıl yok.Oyunları rahat oynatacak pek bir sistem yok hocam bu fiyata. High End dediğimiz herhangi bir oyunda çok zorlanır. Online oyunlar Low grafikle rakabetçi takılıyorum ben derseniz mevzu başka tabii ki.
Hocam ben önceki açtığım konuda alacağım sistemi atmıştım onu almayı düşünüyorum ama monitör şuanlik alamam, evde önceden kullandığım 24 inç monitör var Casper marka eski ama uyum sağlar mı yeni sistem alsam![]()
MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
![]()
ACER UM.WX2EE.B03 21,5 inç 1MS 75HZ VESA Audio ZeroFrame Monitör KA222Q Bbmiix
ACER UM.WX2EE.B03 21,5 inç 1MS 75HZ VESA Audio ZeroFrame Monitör KA222Q Bbmiix 2449,00 ₺' den başlayan fiyatlarla Victory Bilgisayar'da sizleri bekliyor!www.victorybilgisayar.com.tr
Bütçe artırıp en azından böyle bişe almanız iyi olur. Ayrıca oyun içinde 6600 aşagısına düşmeyin.
![]()
Acer Nitro EG241YPbmiipx UM.QE1EE.P01 23.8" 1 ms Full Hd Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro EG241YPbmiipx UM.QE1EE.P01 23.8" 1 ms Full Hd Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro EG241YPbmiipx UM.QE1EE.P01 23.8" 1 ms Full Hd Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ben önceki açtığım konuda alacağım sistemi atmıştım onu almayı düşünüyorum ama monitör şu anlık alamam, evde önceden kullandığım 24 inç monitör var Casper marka eski ama uyum sağlar mı yeni sistem alsam.
Monitörlü dahil sistem var mı dedim 13.000 TL bütçe , benim almak istediğim sistem 12.000 TL evdede monitör var ileride alacam monitör.Casper marka modeli ve çözünürlüğü nedir? Ayrıca madem monitörü şimdi alamazsın neden başlığa "monitör dahil sistem önerisi" yazdın?
Casper marka modeli ve çözünürlüğü nedir? Ayrıca madem monitörü şimdi alamazsın neden başlığa "monitör dahil sistem önerisi" yazdın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.