13.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe artırıp en azından böyle bişe almanız iyi olur. Ayrıca oyun içinde 6600 aşagısına düşmeyin.

Oyunları rahat oynatacak pek bir sistem yok hocam bu fiyata. High End dediğimiz herhangi bir oyunda çok zorlanır. Online oyunlar Low grafikle rakabetçi takılıyorum ben derseniz mevzu başka tabii ki.

Oyunları rahat oynatacak pek bir sistem yok hocam bu fiyata. High End dediğimiz herhangi bir oyunda çok zorlanır. Online oyunlar Low grafikle rakabetçi takılıyorum ben derseniz mevzu başka tabii ki.

RX 6600'ü görmemişim pardon. Uzun süre iş görür ancak i3 ile RX 6600 eşleştirilmesi bana çok garip geldi. Pek iyi düşünülmüş bir sistem değil.

Bütçe artırıp en azından böyle bişe almanız iyi olur. Ayrıca oyun içinde 6600 aşagısına düşmeyin.
Hocam ben önceki açtığım konuda alacağım sistemi atmıştım onu almayı düşünüyorum ama monitör şuanlik alamam, evde önceden kullandığım 24 inç monitör var Casper marka eski ama uyum sağlar mı yeni sistem alsam

Hocam ben önceki açtığım konuda alacağım sistemi atmıştım onu almayı düşünüyorum ama monitör şu anlık alamam, evde önceden kullandığım 24 inç monitör var Casper marka eski ama uyum sağlar mı yeni sistem alsam.

Casper marka modeli ve çözünürlüğü nedir? Ayrıca madem monitörü şimdi alamazsın neden başlığa "monitör dahil sistem önerisi" yazdın?

Casper marka modeli ve çözünürlüğü nedir? Ayrıca madem monitörü şimdi alamazsın neden başlığa "monitör dahil sistem önerisi" yazdın?
Monitörlü dahil sistem var mı dedim 13.000 TL bütçe , benim almak istediğim sistem 12.000 TL evdede monitör var ileride alacam monitör.

Dosya Ekleri

• IMG_20230211_031908.jpg
    IMG_20230211_031908.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230211_031847.jpg
    IMG_20230211_031847.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı