13.000 TL monitör dahil sistem

Saçma sapan sistem önerileri yapılmış ama neyse.,

Tek tek almak çok daha avantajlı ama yok montajlı istiyorum derseniz ekran kartını ayrı alın:
Pc Toplama Sihirbazı

Ekran kartı zaten sistemden önce gelecektir.
Hocam High Power iyi bir marka ben de sistemimde kullanacağım ama bu bütçeye daha iyi PSU alınmaz mı? Bilgili olduğunuz için size soruyorum.
Siz yanlış anladınız galiba. O siteden ürünleri kendisine göre seçmesini istedim. Neyse dediğim gibi ben Sylveon'nın çok profesyonel olduğunu biliyorum onun yardımı da dokunursa sevinirim.
Peki dostum.

Saçma sapan sistem önerileri yapılmış ama neyse.,

Tek tek almak çok daha avantajlı ama yok montajlı istiyorum derseniz ekran kartını ayrı alın:
Pc Toplama Sihirbazı

Ekran kartı zaten sistemden önce gelecektir.

Hocam ekran FHD yazıyor ama açıklamada WQHD olarak geçiyor. Hangisi acaba? Birde hocam yaklaşık 13600 TL gibi bir miktar yapıyor. Benim tam 13.000 e fixlemem lazım onu sizce nasıl yaparız. Teşekkürler...

Tek tek alırsanız veya RTX 2070 Super düşerseniz o fiyat düşebilir.

Hocam bir şey daha soracağım. Sizce ekran kartını rx5700xt yapıp bütçeyi iyice düşürmek mantıklı olur mu? İleride ryzen 4. nesil işlemciler ve nvidia 3000 serisi ekran kartına yükseltme yapabilirim.

RTX 2080SUPER.
Ryzen 5 3600X.
B450M PRO4.
2x8 3600MHz RAM
Corsair Spec-Delta RGB 650W 80+ Bronze.
2K 75Hz monitör.
1TB 7200RPM HDD.
240GB M.2 SSD.

O sisteme o PSU olmamış sanki, kalitesiz kalmış. En azından Performance GD iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı