13.000 TL monitörlü sistem toplama

Bütçe
13.000

SSD'yi 240 Netac yapın.

SSD'yi 240 Netac yapın.

Hocam parçaları ayrı ayrı toplayıp ryzen işlemci koyabilir miyiz? Aslında ryzen işlemci ile intel arasında çok fark olur mu?

Kasa ile PSU'da hemen geliyor.
Hocam baktım da bütçeye uyduramadım kasa ve PSU ile beraber. 14000 TL'ye çıkıyor. Eğer arttırabilirseniz önereyim yoksa boş verin benim attığım sistemi.

Son düzenleme:
10400F zaten 3600'e falan eşit. Gerek yok.
Teşekkürler hocam.
Kasa ile PSU'da hemen geliyor.
Hocam baktım da bütçeye uyduramadım kasa ve PSU ile beraber. 14000 TL'ye çıkıyor. Eğer arttırabilirseniz önereyim yoksa boş verin benim attığım sistemi.
Sağolun hocam atabilirsiniz kasa ve PSU ben hepsini değerlendiririm. O kadar toplamışsınız sonuçta :D

Çıkabilirseniz bir tık şu şekilde bırakayım.

Teşekkürler hocam.

Sağ olun hocam atabilirsiniz kasa ve PSU ben hepsini değerlendiririm. O kadar toplamışsınız sonuçta :D.
Bir de birkaç önerim var. 3060 Ti almayın en ucuzu 5800 TL. O fiyatı hakketmez. 500 TL daha verip 3070 almak varken. Bir de monitörü FHD alırsanız bayağı darboğaz olacaktır o yüzden ona da bulaşmayın. Son olarak da işlemciyi R5 3600 almayın. 10400F ile fiyat farkı 600-700 TL. Kesinlikle o kadar fark ödenmez.
Çıkabilirseniz bir tık şu şekilde bırakayım.
@Faruk24 hocam bu şekil yaparsanız 13700 TL oluyor.
O da olmadı anakartı böyle yaparsanız 13200 TL yapıyor. Buradan sonra monitörü, ekran kartını, işlemciyi, kasayı, PSU, SSD'yi düşürmeyi önermem. 200 TL için de ısınan bir anakart ya da daha yavaş bir RAM almaya değmez bence ama 200 TL bile aşamam derseniz onun için de öneride bulunurum.
Not: Alabiliyorsanız anakartı hiç düşürmeden 13700 TL'lik olanı hatta ilk başt attığım 13900 TL olanı almanızı öneririm ama o kadar veremiyorsanız da diğer seçenekleri attım zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı