Daha fazla  

İyi forumlar. Edit yaptığım için NVIDIA olması şart maalesef. Bu bütçede tek RTX 3060 var lakin RTX 3060 Ti için zorlamaya çalışacağım. Birde iki fanlı kart istemiyorum, neden diye sorarsanız soğutabildiklerini biliyorum ama kasanın görüntüsüne çok dikkat ediyorum. Bu bütçede hangi RTX 3060 modelini önerirsiniz? Ben bunu düşünüyorum:

www.akakce.com

Kasam beyaz olduğu için buna daha yakınım. RTX 3060 Ti alırsam bunu düşünüyorum:

www.akakce.com

Başka model öneriniz var mıdır? RTX 3060 Ti alabilirsem 14.000'e kadar zorlarım.

Colorful RTX 3060 iGame Ultra W OC 12G L-V 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful RTX 3060 iGame Ultra W OC 12G L-V 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Colorful RTX 3060 iGame Ultra W OC 12G L-V 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 8.387,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
				Kasam beyaz olduğu için buna daha yakınım. RTX 3060 Ti alırsam bunu düşünüyorum:

Colorful iGame GeForce RTX 3060 Ti Vulcan OC LHR-V 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Colorful iGame GeForce RTX 3060 Ti Vulcan OC LHR-V 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
				Başka model öneriniz var mıdır? RTX 3060 Ti alabilirsem 14.000'e kadar zorlarım.