Reis onu almayı düşünüyorum fakat monitörüm kötü olduğu için darboğaza girer diye korkuyorum.![]()
Sinerji Nile Intel i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nile Intel i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu al hemen.
Yapsa da çok az yapar performansa pek bir zararı olmaz hissetmezsin yani, sisteme zaten zarar vermez darboğaz ileriki süreçte mutlaka değiştir tabi.Reis onu almayı düşünüyorum fakat monitörüm kötü olduğu için darboğaza girer diye korkuyorum.
Reis sistemi aldıktan yakın bir zaman sonra zaten güzel bir monitör almayı düşünüyorum bildiğin 144hz veya 165hz bir monitör önerir misin.Yapsa da çok az yapar performansa pek bir zararı olmaz hissetmezsin yani, sisteme zaten zarar vermez darboğaz ileriki süreçte mutlaka değiştir tabi.
Bütçe nedir? Sistemi de çabuk al bu arada bunlar ne yapacak belli olmuyor tak diye 20 bine çekebiliyor firmalar. Alabileceğin en iyi sistem o bütçede.Reis sistemi aldıktan yakın bir zaman sonra zaten güzel bir monitör almayı düşünüyorum bildiğin 144hz veya 165hz bir monitör önerir misin.
monitör için 3-4k arası bütçem varBütçe nedir? Sistemi de çabuk al bu arada bunlar ne yapacak belli olmuyor tak diye 20 bine çekebiliyor firmalar. Alabileceğin en iyi sistem o bütçede.
monitör için 3-4k arası bütçem var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.