13.000 TL sistem toplama

Arkadaşlar neden 3000 liraya toplarsın falan diye şey yapıyorsunuz adam en kralını alsın kafası rahat etsin. Sadece PUBG Mobile oynamayacağını söylemiş.

Aşağı yukarı alacağın sistem bu dengede olsun. Bu arada bence Ryzen 5 3600 ile 3070 kullanmaktansa 5600X ile 3060 Ti kullanmak daha iyi.

Arkadaşın troll olma ihtimali nedir sizce?

Kardeşim belliki arkadaş çok PC işlerine bilmiyor bizde yol göstermeye çalışıyoruz bahsettiği oyunlar için 13000 TL vermek saçmalık 5000 TL'lik bir PC'dede kafası rahat eder.

@peniks troll olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Ama hiçbir bilgisinin olmadığına yemin edebilirim bilgisayar hakkında :)

Steam oynayacağım demiş :D. Arkadaşın amacının ne olduğu hakkında hiçbir şey anlamadım ancak yaşının maksimum 10 olduğuna yemin edebilirim.

Arkadaşın troll falan olduğunu düşünmüyorum, sadece cümle kurmakta sıkıntı çekiyor kendisi sanırım. Sistemdeki 3060 Ti kartı 3090 Ti sanmış arkadaş.

Bu olur aslında elimde 19 inc monitör var kullanmadığım onu kullanırım 3090 Ti var içinde bunu alıyorum ve konuyu kapatıyorum.

Hocam o sistem de 3060 Ti var 3090 Ti değil.

Kardeşim monitörün içinde nasıl ekran kartı var? 3090 Ti daha çıkmadı ne demek istiyorsun söyler misin?

Birisi 3060 Ti'lı sistem atmış. Arkadaş da onu 3090 Ti diye okumuş büyük ihtimal. Sistem de 3090 Ti olduğunu sandığı için arkadaşın attığı 3060 Ti'lı sistemi almayı düşündüğü söylemiş.

Arkadaşın birisi içinde 3060ti sistem önermiş konu sahibi bunun içinde 3060ti var bunu alacağım konu kapanabilir demiş. Ancak 3060ti sanki 3090ti olmuş.

Edit:Görmemişim kusura bakma :)

Son düzenleme:
Kardeşim belliki arkadaş çok PC işlerine bilmiyor bizde yol göstermeye çalışıyoruz bahsettiği oyunlar için 13000 TL vermek saçmalık 5000 TL'lik bir PC'dede kafası rahat eder.
Arkadaş eğer cidden böyle bir sistem alacak ise ve konuşma tarzına bakılırsa tahmin edilen gibi yaşı küçükse büyük ihtimalle ailesinin durumu yerinde ki böyle bir sistem alma planları var. PUBG oynayacağım da demiş. Eğer 144Hz bir monitör alıp üstüne akıcı oyun oynamak istiyorsa 5000 liralık sistem alıp akıcı oynamaz. Bundan dolayı önerdiğim sistem dediği bütçede. Yoksa dediğiniz gibi PUBG Mobile için ne gerek var bu kadar paralar vermeye. Ayrıca şuan için bahsettiği oyunları belki rahat oynayacak fakat 5000 liralık sistem ile 144 FPS oynayamayacağı oyunlar 2 günde bir çıkıyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı