13.000 TL Sistem Toplama

Evet biraz daha araştırdım ve anakart için Krait'de karar kıldım teşekkür ederim. Overclock yapmayı düşünüyorum aslında ama aldığım performansa göre gerek duymayabilirim.

Geniş geniş açıkladığın için çok teşekkürler. Kasa için önerini seçtim, son sorularıma yaklaştık sanırım;

10- Ön tarafa ortalama bir 2x140mm fan da önerebilir misiniz bu kasa için?
11- Monitör konusunda da araştırmalar yaptım ve hepinizin dediği gibi 1080p'de darboğaz sıkıntısı çekilebiliyormuş. Önerilerin bazıları satışta değil, bazıları da sistemin son haline göre bütçeyi zorluyor. Sizce 1080p'de çok mu sıkıntı çekerim? "2k - 144hz" - 1ms monitörler için farklı tavsiyeleriniz var mıdır?
12- Önerdiğiniz bu ürünü fiyat ve özellikler bağlamında beğendim ama sitede çok düşük puanlar verilmiş. Fikriniz nedir?
Dell S2417DG Gaming LED Monitör

(SSD'yi özellikle 500 seçiyorum, çoğu oyunumu buradan kullanmak istiyorum yükleme ekranlarıyla uğraşmamak için. Malum yeni nesil oyunlar 50 GB'tan aşağı değil. Ama bulabildiğim monitörün durumuna göre 250'ye çekmem gerekebilir.)

O anakart sizi üzmeyecektir. Güzel bir seçim yapmışsınız. SSD'den kıs mönitörden kısma. 250 GB işini görecektir. Emin ol. Hangi mönitörü seçersin bilemem. Ama mutlaka 2K ya da 4K mönitör alın. 1080P GTX 1080'nin hakkı değil. Eğer 1080P mönitör düşünüyorsanız. Ekran kartını GTX 1070 olarak alın fazlası gereksiz olur. Fan konusu tamamen size kalmış. Sessizlik ya da yüksek RMP'li RGB'li RGB'siz fanlar arasında zevkinize göre istediğinizi alın.

Eğer illa İntel sistem toplayacaksanız kesinlikle 8. nesil kullanın.
Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum böyle yüklü bir miktar harcayacaksanız ve İntel olucaksa 8.nesil işlemci almanızı tavsiye ediyorum.

Monitör bakıyorum, dediğiniz gibi muhtemelen SSD'den kısacağım. Linkini attığınız Dell monitörü beğendim ama hepsiburada.com'da satışta yok.
Dell S2417DG Gaming LED Monitör
Burada bulabildim fiyatı da uygun ama müşteri puanlaması kötü, site güvenilir mi bilginiz var mı?

Fanlara gelirsek, rgb aramıyorum. Fan rpm değerleriyle ilgili de bilgim yok, aynı şekilde hangisi sessizdir bilemiyorum. Toplayacağım sitedeki en ucuz ürün bu, sizce ses yapmadan işimi görür mü?
PHANTEKS PH-F140MP_BBK_PWM 140mm 1600-500rpm, 68.1cfm, 25.3db max 4pin Siyah Kasa fanı - inventus

Baktığınız dell TN panel, farkındasınız değil mi?

Bence Ryzen sistem toplayın render için yayın için daha iyi performans verir.
Eğer istiyorsanız sizin için toplayabilirim.
Aldıktan sonra bizi'de bilgilendirirseniz güzel olur.

Al sana canavar gibi sistem. Herşey dahil.

Dosya Ekleri

• 2018-01-14_14-37-34.png
    49,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…