13.000 TL Sistem Toplama

• Konuyu başlatan spkyc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.645
Kasanın önüne alabileceğin en iyi fan budur. 250 GB SSD'ye her biri 50 GB yer kaplayan 3 tane oyun kursan sana fazlasıyla yeter. Oyun kurulum dosyalarını da HDD'ye atarsın. Monitörü kesinlikle 2K 144 Hz'den aşağı düşünmemelisin.
Fanlar konusunda hala emin değilim ama sanırım önerdiğiniz kafama yattı. SSD konusunda size katılmasam da 250'ye indirmek zorunda kalacağım gibi gözüküyor. İstediğim gibi bir monitör hala bulamadım. 2K 144Hz 1 Ms G-SYNC bakıyorum.

Baktığınız dell TN panel, farkındasınız değil mi?
Evet. İyi kalibrasyonlu bir TN panel benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bence Ryzen sistem toplayın render için yayın için daha iyi performans verir.
Eğer istiyorsanız sizin için toplayabilirim.
Aldıktan sonra bizi'de bilgilendirirseniz güzel olur.
Malesef oldum olası Intel kullanıcısıyım. AMD düşünmüyorum. Aldıktan sonra bilgilendirmeyi yapacağım. O kadar emeğiniz var. :)

Monitör arayışım devam ediyor.

@spkyc Dell S2716DG 27" 1ms WQHD Gaming Monitör... 144 Hz, 1 Ms, QHD (2K) G-Sync 27 İNÇ
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync WQHD Oyuncu Monitör (buda 165 Hz, 1Ms, QHD(2K) G-Sync 24 İNÇ) bence gayet yeterli boyutu fazla bile hemde 165 Hz, sizin yerinizde olsam bu ürünü seçerdim, artık size kalmış boyutu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı