Sizin topladığınız sistem de güzel. Lakin ben şahsen @gurkan356 'nın topladığı sistemi alırdım. Çünkü o bütçeyle topladığım bir sistemde 1080P yerine 2K oyun oynamak isterdim.
Şöyle bir değişiklik yapardım. Sıvı soğutma yerine Arctic 34 Esports Duo soğutucu alıp, cebimde kalan parayla sata SSD yerine M.2 SSD alırdım.
Bir de ROG Strix 2070S'e o parayı vermektense (arkadaşın attığı linkte ekstradan pahalı) şu ekran kartlarından birini alırdım.
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
Şöyle bir alternatif de var:
Şöyle bir değişiklik yapardım. Sıvı soğutma yerine Arctic 34 Esports Duo soğutucu alıp, cebimde kalan parayla sata SSD yerine M.2 SSD alırdım.
Bir de ROG Strix 2070S'e o parayı vermektense (arkadaşın attığı linkte ekstradan pahalı) şu ekran kartlarından birini alırdım.

Inno3D GeForce RTX 2070 Super iChill x3 Ultra 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce RTX 2070 Super iChill x3 Ultra 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming 3x 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming 3x 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Şöyle bir alternatif de var:
Son düzenleme: