13.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

Montyxss

Centipat
Selam, 13.000 TL bütçeyle alınabilecek en mantıklı direksiyon seti nedir? Sıfır olursa sevinirim, ayrıca profesyonel oynamak için almayacağım. Yani Grid Legends gibi oyunları nadiren oynarım, genelde ETS 2 oynuyorum. O yüzden T300RS almaya gerek var mı sizce yoksa G29 alıp geçeyim mi? İyi sosyaller.

Debriyaj yok, H vites yok. G29'dan daha iyi.

Bir üst modeli var. H vitesli, metal pedallı, debriyajlı. Fakat outlet ürün.

Son düzenleme:
Selam, 13.000 TL bütçeyle alınabilecek en mantıklı direksiyon seti nedir? Sıfır olursa sevinirim, ayrıca profesyonel oynamak için almayacağım. Yani Grid Legends gibi oyunları nadiren oynarım, genelde ETS 2 oynuyorum. O yüzden T300RS almaya gerek var mı sizce yoksa G29 alıp geçeyim mi? İyi sosyaller.
Bütçenin üstüne çıkmak istemiyorsan ya T150 RS ya da G29. Bütçenin 3000 TL üzerine çıkarsan eğer T248.

T150 Pro Modelinde Shifter yok, pedalları T300RS GT ile aynı geliyor. Debriyajlı almak isterseniz T150 Pro alın, Shifter ayrı olarak satılıyor ve fiyatı epey pahalı. Eğer vitesle beraber istiyorum derseniz 11-11.5k civarlarına G29 bulunuyor.

İkinci el T300RS alabilirsin. Örnek model.

13k'ya vites dahil G29 var, malzeme kalitesi olarak da daha iyi. G29 daha mantıklı değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı