13.000 TL'ye GTX 1660 Ti R5 5600 alınır mı?

Zeixrion

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Selamlar sarı sitede 13.500 TL'ye GTX 1660 Ti Ryzen 5 5600 buldum. Linkini atsam sıkıntı olur mu bilemedim. İsterseniz atarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar sarı sitede 13.500 TL'ye GTX 1660 Ti Ryzen 5 5600 buldum. Linkini atsam sıkıntı olur mu bilemedim. İsterseniz atarım.

Link atman sıkıntı çıkarmazda, bu sistem için bu fiyat biraz yüksek. İmkanın varsa biraz daha bekleyip 19 civarına arada 4060 hazır sistemler geliyor. Daha uzun ömürlü olur senin için.

Sadece GPU ve CPU ile sistem çalışıyor mu? Eğer diğer parçalar da kaliteliyse sistemi ekran kartsız daha ucuza al, sonradan kendin ikinci el RTX4060, bulamıyorsan RTX3070 falan al.

Link atman sıkıntı çıkarmazda, bu sistem için bu fiyat biraz yüksek. İmkanın varsa biraz daha bekleyip 19 civarına arada 4060 hazır sistemler geliyor. Daha uzun ömürlü olur senin için.
Nereye Geliyor Hocam ? bakacağım ona göre

Bütçeniz oysa o zaman hiç 2.el düşünmeyin çünkü parçaları pek kaliteli değil ve o para etmez, size önerim bu sistemdir.
O sistem zaten benim nolur nolmaz diye sepetimde duruyordu da hocam AMD ekran kartlarında biliyorsunuz Wattman Hatası Çözülmedi tamamen o işe hiç bulaşmak istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı