13.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. 1 yıl kullanılmış ikinci el iPhone 11, 128 GB beyaz, çok temiz, hiç kılıfsız kullanılmamış, Ağustos'a kadar garantisi devam ediyor ve pil sağlığı da %86 olan cihaz buldum da. Sizce alınır mı? Yoksa alınmaz mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 1 yıl kullanılmış ikinci el iPhone 11, 128 GB beyaz, çok temiz, hiç kılıfsız kullanılmamış, Ağustos'a kadar garantisi devam ediyor ve pil sağlığı da %86 olan cihaz buldum da. Sizce alınır mı? Yoksa alınmaz mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

IPhone'a bu kadar para verilmez. Bu fiyat bandında iPhone 12'den bile daha performanslı telefonlar var.

S21 bakabilirsiniz.

Pazarlık yapabildiğiniz kadar yapın.

IPhone'a bu kadar para verilmez. Bu fiyat bandında iPhone 12'den bile daha performanslı telefonlar var.

Aldıktan 1 yıl sonra değerini ve performansını kaybedince gelen pişmanlık hissi.

Apple 11 kesinlikle alınmaz. Fiyatını haketmeyen eski bir cihazdır.

POCO harici Samsung-Huawei alınır.

Aldıktan 1 yıl sonra değerini ve performansını kaybedince gelen pişmanlık hissi.

Evet Apple güvenlik performanslı, sadece App Store'dan program yükleyebiliyorsun.
Ya bırakın şu fanboyluğu cihaz ne zaman çıkalı çok oldu ve adam 13 bin TL'ye 2. elden alacağım diyor sıfırı 14 bin TL.

Face ID çalışıyor mu? Çizik kırık falan var mı? Çok temiz yazmakla bitmiyor o iş. Eğer bu ikisi çalışıyor ise alıp pilini servisten değiştirebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı