12.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı?

Kuzenimin kullandığı cihazı satın almak istiyorum. 12'ye bırakırım sana dedi, cihazın 1 yıl daha garantisi var. Pil sağlığı 96 ve bütün özellikleri aktif çalışıyor. Sizce fiyatına göre almaya değer mi? Bugüne kadar hep iOS kullandım. Android de kullandım ama pek sevmiyorum, o yüzden Android önermezseniz sevinirim. IOS'tan devam etmeyi düşünüyorum.
1 yıl garantili ve batarya 96 demişsiniz ve fiyatıda 12 buda bariz bi şekilde yenilenmiş telefon olduğunu belirtiyor bana sorarsanız bulaşmayın derim ama A kalite ise alıp almama işi size kalmış 2.el 13-14 arası almak daha mantıklı

1 yıl garantili ve batarya 96 demişsiniz ve fiyatı da 12 bu da bariz bir şekilde yenilenmiş telefon olduğunu belirtiyor bana sorarsanız bulaşmayın derim ama A kalite ise alıp almama işi size kalmış 2.el 13-14 arası almak daha mantıklı

Dostum yanlış anlama ama cihaz Kuzenimin'di ve Vatan Bilgisayar'dan beraber almıştık zaten 1 yıldan fazla 1 yıl 3 ay garantisi var cihazın kuzenim halihazırda 15 Pro aldığı için cihazı bana sattı bende aldım zaten cihazı cihaz yenilenmiş falan değil ve bataryası bir günü rahat çıkarıyor çok memnunun cihazdan bende halihazırda yurt dışı 13 Pro Max var zaten ikisini bir kullanayım diye aldım yurt içi iPhone11'i iCloud ile bu yılın 8. ayından sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı