13.000 TL'ye kadar klavye önerisi

• Konuyu başlatan Z3US
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 464
Bütçe
Maksimum 13.000 TL

Z3US

Hectopat
Şu an kullandıgım Apex Pro Mini'yi teknik sorunlardan dolayı iade etmek durumunda kaldım.

Yeni bir klavye istiyorum Apex Pro TKL'ye karar vermiştim ama 10k paraya 1K Hz 0.7 ms çok kararsız kaldım.

Bana önerebileceğiniz en iyi klavyeyi önermenizi istiyorum uzun yıllar kullanıp sorun yasamayacagım.
Manyetik, optik swtich olmasına dikkat ediyorum kısacası günümüzün renk switchleri olmasın.

Rapid, snaptap gibi özelliklerde bulunursa cok iyi olur.
Birazcık fazla istedim özür dilerim şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandıgım Apex Pro Mini'yi teknik sorunlardan dolayı iade etmek durumunda kaldım.

Yeni bir klavye istiyorum Apex Pro TKL'ye karar vermiştim ama 10k paraya 1K Hz 0.7 ms çok kararsız kaldım.

Bana önerebileceğiniz en iyi klavyeyi önermenizi istiyorum uzun yıllar kullanıp sorun yasamayacagım.
Manyetik, optik swtich olmasına dikkat ediyorum kısacası günümüzün renk switchleri olmasın.

İqunix bakabilirsiniz.

Bunu al çok iyi.

Hocam…
Bütcemi asiyor.

İqunix bakabilirsiniz.

Sadece tek ürünü var ve mini yerine TKL'ya da %75 önceligim tabii ki bakacağım ama.

Corsair k 70 iyi klavye, red ile 11 yıl devirdim.

Piyasanın en iyisi denilebilir o yüzden önerdim aradığın bütün özellikler var teknolojik olarak.

Teşekkür ederim hocam baktım şu an büyülendim %75 ya da TKL daha iyi bulamazsam onu tercih edeceğim.
ATK RS7 Pro nasıl peki?

Corsair k 70 iyi klavye, red ile 11 yıl devirdim.

Hocam K70 cok eski bir klavye bildigim kadarıyla ona da çok baktım ama belirttigim gibi yeni bir teknolojiye geçmek istiyorum.

Teşekkür ederim hocam baktım şu an büyülendim %75 ya da TKL daha iyi bulamazsam onu tercih edeceğim.
ATK RS7 Pro nasıl peki?

Hocam K70 cok eski bir klavye bildigim kadarıyla ona da çok baktım ama belirttigim gibi yeni bir teknolojiye geçmek istiyorum.

ATK markasini biliyorum ama RS7 Pro'ya bakmadım hiç.

ATK markasini biliyorum ama RS7 Pro'ya bakmadım hiç.

Teşekkür ederim değerli bilgilerinizi paylaştığınız icin biraz daha cevap bekleyip araştıracağım.

Bu nasıl?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim değerli bilgilerinizi paylaştığınız icin biraz daha cevap bekleyip araştıracağım.

Bu nasıl?
Sikakeyb iyi diye biliyorum. Yabancı kanallara biraz göz atın, wooting ile kıyaslamasını yapanlar vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı